SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 31-01-2024 18:02

SEYDİKEMER, EMİTT’E HAZIR

SEYDİKEMER, EMİTT’E HAZIR


SEYDİKEMER, EMİTT’TE TANITILACAK
Seydikemer’in tanıtımı için 6- 9 Şubat tarihleri arasından İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek fuara katılacak olan Seydikemer Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.
Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörün en büyük buluşmasına ev sahipliği yapan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMİTT) Seydikemer de yerini alacak. 
İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar merkezinde 27’ncisi düzenlenecek olan 2024 EMİTT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Seydikemer’in en iyi şekilde tanıtılması amacıyla gerekli çalışmalar tamamlandı. Seydikemer Belediyesi, ilçenin turizm zenginleri ile sahip olduğu kültürel ve doğal değerleri fuarda katılımcılara tanıtacak. EMİTT Fuarında Seydikemer, 7’nci Salonda 7232 numaralı stantta 49 metrekarelik bir alanda tanıtılacak. 7 Şubat Çarşamba günü de açılış kokteyli düzenlenecek.
Bu tür fuar ve tanıtım organizasyonlarının Seydikemer’in tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade eden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMİTT) Seydikemer olarak hazırız. İlçemizin en iyi şekilde tanıtılması için ekibimizle gerekli hazırlıkları tamamladık. Seydikemer hem tarihiyle hem doğasıya hem de turizm zenginlikleriyle Muğla’nın parlayan bir ilçesi. Bu zenginlikleri tanıtmak, ilçemizin bilinirliliğini arttırmak için bu tür fuarlar çok önemli” dedi.

AdminAdmin