YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 19-03-2024 17:41

MAHALLE BULUŞMALARI FİRUZPAŞA-GAZİPAŞA MAHALLESİYLE DEVAM ETTİ

MAHALLE BULUŞMALARI FİRUZPAŞA-GAZİPAŞA MAHALLESİYLE DEVAM ETTİ


Yerel seçimlere kısa bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, mahalle buluşmalarına devam ediyor. Kırsal mahalle ziyaretlerini tamamlamasının ardından çalışmalarını ilçe merkezinde yoğunlaştıran Başkan Adayı Topuz, Kırcağız, Ören ve Beçin’in ardından toplantılarına Firuzpaşa-Gazipaşa Mahallesi ile devam etti.  Mahalle halkının alanı doldurduğu ve coşkuyla gerçekleşen toplantıda Başkan Adayı Topuz vatandaşlara hitap etti.
Önceki dönem Muğla Milletvekili Zeki Çakıroğlu, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte toplantı alanına gelen Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, mahalleli gençler ve Dörtyol Spor taraftarları tarafından meşale ve sloganlarla karşılandı. Yoğun kalabalık arasından vatandaşları selamlamasının ardından konuşma yapacağı kürsüye gelen Başkan Adayı Topuz’a mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Toplantıda ilk konuşmayı CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya yaptı. Başkan Çetinkaya toplantıya katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için  Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanlığı için Fevzi Topuz’a destek istedi. İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’nın ardından sahneye Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat davet edildi. 3 dönem boyunca Milas’a hizmet ettiğini belirten Başkan Tokat, bundan sonraki süreçte de Belediye Başkan Adayı Topuz’un Milas için başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yürekten inandığını ifade etti. Başkan Tokat’ın ardından kürsüye gelen önceki dönem Muğla Milletvekili Zeki Çakıroğlu  ise Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un genç ve deneyimli bir kadro ile yola çıktığını belirterek, mahalle sakinlerinden Topuz ve ekibine destek istedi.
Ekibimizle beraber göreve hazırız...
Mahalle toplantısında son konuşmayı Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz gerçekleştirdi.  Mahallede uzun dönem boyunca muhtarlık yapan Recep Panay ve geçmişten bugüne aramızdan ayrılan mahallenin simge isimlerini rahmet ve özlemle yad ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Topuz; “Biz ekibimizle beraber göreve hazırız. Hem çağdaş belediyecilik hem sosyal demokrat belediyecilik Cumhuriyet Halk Partisi’nin işidir. Bizler çıktığımız bu yolda sizlere hizmet etmek için çalışacağız. Elbette Milas’ımızın sorunları vardır. Bu sorunların çözümü Milas Belediyesi’nin belediye meclisidir. Belediye meclisinde aldığımız kararla belediye encümeni tarafından uygulanacak çalışmaların hepsi Firuzpaşa-Gazipaşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetindedir. Milas halkının hizmetindedir. Milas 132 mahalleden oluşmakta. 2300 km2’lik alan belediyemizin hizmet alanıdır. 1 buçuk aydan bu yana bütün mahallelerimizi tek tek dolaştık. Uğramadığımız mahalle kalmadı. Oradaki vatandaşlarımızın muhtarlarımızın ve azalarımızın taleplerini aldık ve bir dosya haline getirdik. Muhtarlarımıza  31 Mart’tan sonra soracağız mahallemizin en acil işi nedir diye. Onların talepleri doğrultusunda bir çalışma programı yaparak bir disiplin içerisinde Milas’ta yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışacağız. Gecemiz gündüzümüz olmayacak. Gerektiğinde 24 saat çalışacağız. Gerektiğinde uyumayacağız. Destek sizden hizmet bizden” dedi.
Başkan Topuz konuşmasını noktalamasının ardından alana kurulan dev ekran aracılığıyla göreve geldiği zaman Milas için hayata geçireceği projeleri vatandaşlara izletti. Projelerin izlenmesinin ardından Başkan Adayı Topuz belediye meclisi üyesi adaylarını sahneye davet ederek vatandaşlara tanıttı.
Toplantının sonunda ise Firuzpaşa-Gazipaşa Mahalle Muhtarı Recep Güzel Başkan Adayı Topuz’a çiçek takdim ederken, Dörtyolspor taraftarları ise takımın logosu bulunan atkıyı Başkan Adayı Topuz’a hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.


 

AdminAdmin