SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 27-09-2023 10:39

SEYDİKEMER’DE DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

SEYDİKEMER’DE DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

SEYDİKEMER’DE DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

AK PARTİ’DEN BİRLİK BERABERLİK BULUŞMASI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği buluşmada, Başkan Akdenizli; “Seydikemer’de daha güzel işlere, hizmetlere imza atacağız” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri bir araya gelerek toplantı yaptılar. Başkan Akdenizli, toplantıda meclis üyeleri ile tek tek ilgilendi. Seydikemer’e verdikleri hizmetlerde dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Akdenizli, Seydikemer’de beraberlik örneği gösterdiklerini ifade etti. Toplantıda, Seydikemer’e yapılan ve yapılması planlanan projeler görüşüldü.

Toplantıdan sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Akdenizli; “AK Partili Meclis Üyelerimizle bir aradayız. Dava arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunup, Seydikemer'imiz için yapılması gerekenleri istişare ettik. Türkiye Yüzyılı'nda, huzur şehri ilçemiz için birlik, beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu ifade eden Başkan Akdenizli; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Seydikemer’imiz için çalışıyoruz. Hizmet için söz verdik, elimizi taşın altına koyduk. 6 aydır “Durmak yok, yola devam!” parolasıyla mahalle mahalle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Seydikemer’de birlik beraberlik örneği göstererek daha güzel işlere, hizmetlere imza atacağız inşallah.” diye konuştu.

 

AdminAdmin