YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 20-02-2024 17:44   Güncelleme : 20-02-2024 17:47

Hüseyin Nizamoğlu İyi Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Oldu

Hüseyin Nizamoğlu İyi Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Oldu

 

Uzun bir süredir merakla beklenen İYİ Parti’nin Menteşe Belediye Başkan Adayı'nın kim olacağı sorusu nihayet cevabını buldu. Muğla siyasetinin sevilen simalarından Hüseyin Nizamoğlu, adaylık başvurusunu bugün Seçim Kurulu’na yaptı.

Hüseyin Nizamoğlu’nun adaylığı, toplum kesimlerinde ve siyasi kulislerde büyük bir heyecan yarattı.
Muğla’nın sevilen simalarından merhum eğitimci Halil İbrahim Nizamoğlu’nun oğlu Hüseyin Nizamoğlu, öğrenim hayatını tamamladıktan sonra iş ve siyasi hayatına başladı.
Geçtiğimiz dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Hüseyin Nizamoğlu, daha sonra İYİ Parti Muğla Kurucu İl Teşkilat Başkanlığı görevini yaptı.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Teşkilatlarımız, meclis üyesi adaylarımız ve çalışma ekibimizle seçmenin önüne büyük bir alternatif olarak çıktık. Seçmenimizi ve halkımızı oy tercihlerindeki  sıkıştırılmışlıktan kurtardık. Menteşe’nin bütün sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini biliyoruz. Menteşemizi bu sıkışmışlıktan kurtarmak, kabuğunu kırmak, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için projelerimiz ve ekibimiz hazır. Belediyenin hizmet ve yatırımlarını hakça ve adaletli bir şekilde gerçekleştiriceğiz.  Menteşe ve halkımız bu kısır döngüleri, bu sıkışmışlığı hak etmiyor. Biz; ötekileştirmeyen, ötelemeyen, ayrım yapmayan; toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, birleştirici, üçüncü bir yol olarak halkımızın karşısındayız. 
Adaylık başvurumuzu Seçim Kurulu'na, bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım. Yarından itibaren bütün ekip arkadaşlarım ile Menteşe kent merkezi ve kırsaldaki bütün mahallerimizi karış karış dolaşacağız. Kentimizin sorunlarını ve çözüm yollarını, halkımıza anlatacağız.”

Hüseyin Nizamoğlu’nun, meclis üyelerini önümüzdeki günlerde basına ve kamuoyuna tanıtması bekleniyor.

AdminAdmin