MUĞLA
Giriş Tarihi : 18-08-2023 10:29   Güncelleme : 18-08-2023 11:46

Saatcı, Gürün'e Sosyal Medyadan Cevap Verdi

Saatcı, Gürün'e Sosyal Medyadan Cevap Verdi

Saatcı, Gürün'e Sosyal Medyadan Cevap Verdi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün “5 belediye başkanı Behçet Saatcı'yı destekledi ve o ilçelerde seçim kaybettik” sözleri üzerine Behçet Saatcı, cevap niteliğinde bir paylaşım gerçekleştirdi.


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün CHP Menteşe İlçe Kongresi’nde, “5 belediye başkanı Behçet Saatcı'yı destekledi. O ilçelerde biz seçimi kaybettik” sözleri üzerine Fethiye Eski Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesine Bağımsız Başkan Adayı olarak seçimlere giren Behçet Saatcı, sosyal medya hesabından Gürün’e cevap verdi.


“Sen Yine Seçilirsin... Hiç Merak Etme”


Behçet Saatcı paylaşımında, “Hiç merak etme Osman Abi... Yine bir Genel Başkan Yardımcısı çıkar, AK Parti aradan sıyrılıyor, Atatürk'ün kemiklerini sızlatmayın der, İsmail Küçükkaya'nın programını bir çalışanının yakını provoke eder, "Bu Behçet 12 Eylül öncesi Muğla'da kahvehane bastı" palavraları yayar, ülkücü gibi görünen trol grubuna sosyal medyada karalama yaptırır ve Sen yine seçilirsin... Hiç merak etme...!


Osman Gürün Ne Demişti?


Osman Gürün CHP Menteşe İlçe Kongresi’nde CHP’nin eski Milletvekili  Mürsel Alban hakkında konuşarak “"Oy oranı düştü diyorsunuz. Oy oranının 36'ya düştüğü seçimde siz değil miydiniz milletvekili. 5 belediye başkanı Behçet Saatcı'yı destekledi. O ilçelerde biz seçimi kaybettik” ifadelerini kullandı. 


Ayrıca merkez ilçe üyesi olarak kongreye katıldığını söyleyen Osman Gürün “12 ilçedeki seçimlere gitmiyorum. Kürsünün arkasında benim adımın olmasından rahatsız oluyormuş Mürsel Alban. Ben sizin başınızı bugüne kadar önünüze eğdirmedim. Haddinizi bilin" diye konuştu.

AdminAdmin