BODRUM
Giriş Tarihi : 20-09-2023 09:52

Milletvekili Kadem Mete’den Bodrum ziyareti.

Milletvekili Kadem Mete’den Bodrum ziyareti.

Milletvekili Kadem Mete’den Bodrum ziyareti.

AK Parti Muğla Milletvekili  Kadem Mete Bodrum’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Yeni Eğitim Öğretim Yılı nedeniyle Menteşe ilçesinde düzenlenen törenlerin ardından Bodruma hareket eden Mete AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde bir takım ziyaretlerde bulundu. Program kapsamında Bodrum Profilo Marina Ortaokulu’na da uğrayan Mete ve beraberindeki heyet okulun sorunları hakkında bilgi aldı.

“Milletvekili Mete Bodrum ilçemize 16 derslikli bir okul kazandırıyoruz”

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan milletvekili Mete ve AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dalda Bodrum’a 16 derslikli bir okulun müjdesini verdi. Açıklamasında eğitim ve öğretimin önemine vurgu yapan Mete aynı zamanda okulun yapımını üstelenen hayırsever iş insanı ve  Bodrum AK Parti ilçe Başkanı Hacı Dalda’ya teşekkür etti.

“Prefabrik binada eğitim ve öğretimine fedakârca devam eden kıymetli öğretmenlerimize öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bugün ziyaretimiz sırasında ilçe başkanımız bizimle bir müjdeyi paylaştı. Burada eğitim gören öğrencilerimiz için 16 derslikli bir bina yapacağını ifade etti. Bizler de bu müjdeyi basınımız aracılığıyla hemşerilerimizle paylaşmak istedik. Ayrıca yeni eğitim öğretim yılı vesilesi ile kıymetli öğretmenlerimize ve göz bebeğimiz yavrularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Hayırsever iş adamı aynı zamanda AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dalda ise yaptığı açıklamada “Biz öğrencilerimiz ve yavrularımız için böyle bir karar aldık. Sayın Milletvekilimiz Kadem Mete’den sürecin hızlandırılması ve bazı bürokratik aşamaların kolaylaştırılması adına  destek istedik. Sağ olsunlar. Destek vereceklerini ifade ettiler. En kısa sürede çalışmalarımızın başlaması için çaba göstereceğiz.” dedi.

Çağdaş Bodrumspor’a başarılar diliyorum
Milletvekili Mete ve beraberindeki heyet daha sonra Gündoğan Nafiz Ilıcak Okulu’nu ardından Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne yükselerek ilimizi temsil eden Çağdaş Bodrumspor Kulubü yönetcileri ile buluştular. Maçların Bodrum’da oynanması adına destek isteyen yöneticilere gerekli görüşmeleri yapacağını ifade eden Mete’ye Kulüp yöneticileri tarafından günün anısına forma hediye edildi. 
Balıkçılarımızın başarılı bir sezon geçirmelerini temenni  ediyorum.

Gündoğan Balıkçılar Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen Mete üyelerin sorunları hakkında bilgi aldı. Görüşmeye ilişkin “Balıkçılarımızın bizlere ilettiği bir takım sorunlarını görüşmek ve kendilerine bereketli bir sezon dilemek üzere buradayız. Bizler kendileri ile buluşmaktan son derece mutluyuz. Umarız kazasız belasız, bereketli bir sezon olur.” temennisinde bulundu.

AdminAdmin