YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 24-03-2024 14:55

KÖKSAL; “50 YILLIK YEREL İKTİDARIMIZI KİMSEYE BIRAKMAYIZ”

KÖKSAL; “50 YILLIK YEREL İKTİDARIMIZI KİMSEYE BIRAKMAYIZ”

 

 

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Çaybükü Mahallesinde vatandaşla bir araya geldi. Ziyaretinde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Köksal, “Burası 50 yıllık CHP’nin yerel iktidarı olan bir memleket. Bunu kimseye tabii ki bırakmayacağız, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Çaybükü Mahallesinde halkla buluşan Köksal, “Ormancı Türküsünün geçtiği Belen Kahvesinin bulunduğu mahallemiz turizm potansiyeli yüksek bir bölge, pek çok ziyaretçi bölgeye geliyor. Yapacağımız çalışmalar ile mahallemizin fiziki şartlarını düzenleyerek, çehresini değiştirerek turizm potansiyelimizi arttıracağız” dedi.

Konuşmasında CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın ‘Artık yetkilerimizi ilçe belediyelerimiz ile paylaşacağız’ dediğini ifade eden Köksal, “Yani benim yetişemediğim yerde diyeceğim ki Ahmet Başkanım ben bu yola başladım sen tamamlar mısın? Ahmet Başkanım yetkisiyle bütçesiyle yolu tamamlayacak. Mesela halkın talebi üzerine bir tesis yapılacak, ben ilçe belediyesi olarak yeri tahsis edeceğim. Ahmet Başkan gelip tesisi inşa edecek, tesis halkımızın hizmetine sunulacak. Büyükşehir ile bizim işbirliğimiz, aynı zamanda güç birliği demektir. Halkımıza hizmetin her alanda artması demektir. Sizlerin desteği ile seçildiğimizde, Ahmet başkanımla birlikte her zaman uyum içerisinde çalışarak en hızlı ve sağlıklı şekilde hizmet üreteceğiz” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE BÜTÇESİNİN YANINDA FONLARI DA KULLANACAĞIZ”

Köksal konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Burası 50 yıllık CHP’nin yerel iktidarı olan bir memleket. Bunu kimseye tabii ki bırakmayacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar imkânlar ölçüsünde hizmetler yapıldı. Biz bu imkânları daha da büyüteceğiz. Hizmet için sadece belediye bütçesini kullanmayacağız. Tarım için turizm için çok çeşitli kaynaklarda fonlar var. Uzman ekibimizle gerekli çalışmaları yaparak bu fonlardan yararlanacağız. Bahane bulmadan, her mahallemize eşit şekilde hizmet üreteceğiz.”

 

AdminAdmin