EĞİTİM
Giriş Tarihi : 07-12-2023 14:43

SEYDİKEMER’DE “ÖZEL ÖĞRENCİLER” DOYASIYA EĞLENDİ

SEYDİKEMER’DE “ÖZEL ÖĞRENCİLER” DOYASIYA EĞLENDİ

SEYDİKEMER’DE “ÖZEL ÖĞRENCİLERE” YÖNELİK FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla, engelli bireylere yönelik farkındalığın artması amacıyla yarışma etkinliği düzenledi. Özel öğrencilerin yarıştığı etkinlikte, öğrenciler doyasıya eğlendi.

Seydikemer’de 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan, öğrenciler ve veliler katıldı.

4 okuldan toplam 30 öğrencinin katıldığı yarışma etkinliğinde öğrenciler jimnastik, basketbol, voleybol olmak üzere 3 farklı kategoride yarıştı. Yarışma esnasında doyası eğlenen özel öğrenciler hem birbirleriyle kaynaştı hem de unutulmaz bir gün geçirdiler. Yarışma esnasında oldukça mutlu olan öğrencilerin aileleri, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda 30 öğrenciye madalya verildi. Öğrenciler madalyalarını Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ve Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan’ın elinden aldılar. 

AdminAdmin