ANKARA
Giriş Tarihi : 02-10-2023 15:11

Ankara Ülkü Ocakları'ndan Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı

Ankara Ülkü Ocakları'ndan Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı

Ankara Ülkü Ocakları'ndan Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı, üniversitelerin açılış haftasında öğrencilere çorba ikramında bulundu. Üniversite öğrencileri için gerçekleştirilen çorba ikramı 10 gün boyunca devam edecek.
Yeni eğitim -öğretim döneminin ilk gününde Ankara’da bulunan üniversite kampüslerinin önünde açılan stantla, öğrencilere sıcak çorba ikram edildi. 


“Sıcak Karşılama” adı verilen etkinlikte ikramlar, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı Üniversitelerden Sorumlu Teşkilat Birimi tarafından yapıldı.  
Etkinlikle ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ankara Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömer Şanlı, Ülkü Ocakları olarak 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlangıcında öğrencilere sıcak bir karşılama yapmak istediklerini söyledi. 
“Paylaşmak, yardımlaşmak bizim kadim kültürümüzün bir parçasıdır” diyen Ömer Şanlı, “Kahvaltı yapma imkanı bulmayıp okuluna giden öğrenci kardeşlerimize sıcak bir karşılama yapıyoruz. Ücretsiz çorba dağıtımımız 10 gün daha sürecek. Arkadaşlarımız, öğrenci kardeşlerimize sıcak ikramlarda bulunmaya devam edecek” dedi.  
Öğrenciler çorba ikramı için Ankara Ülkü Ocakları İl Başkanlığına sıcak çorba ikramından dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin