MİLAS
Giriş Tarihi : 18-06-2023 17:05

Milas’ta 25 Bin 526 Öğrenci Karne Aldı

Muğla’nın Milas ilçesinde 146 okulda düzenlenen karne törenlerinde toplam 25 bin 526 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Milas’ta 25 Bin 526 Öğrenci Karne Aldı

Milas Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 16 Haziran 2023 tarihi itibarıyla sona erdiğini ve ilçedeki 146 okulda, 25 bin 526 öğrencinin, bütün bir yılın emeğinin karşılığını ortaya koyan karnelerini aldıklarını söyledi.

“Öğrencilerimizin karne heyecanını hep birlikte paylaşıyor, bir eğitim öğretim yılını daha sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Aydın, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sevgili Öğrenciler,

Karne alan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Karne notunuz ne olursa olsun umutlarınızı cesaretlerinizi inançlarınızı yitirmeyip hep diri tutmanız her zaman her yerde başarılı olmak için buna inanmanız ve çalışmanız gereklidir. Bizler, anne babalarınız ve hepimiz sizlere destek olmak için mutlu bir eğitim ortamında başarılı olmanız için elimizden geleni yapıyoruz.

Tatilinizi iyi değerlendirin, bir yandan dinlenip enerji depolarken diğer yandan kitap okumayı da ihmal etmeyin. Ailenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirin, sosyal ve kültürel faaliyetler ile kendinizi geliştirin.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Ülkemizi her alanda yükseltmek gayesiyle, genç nesillerimizi geleceğe hazırlayan siz kıymetli öğretmenlerimize de teşekkür ediyor, ailelerinizle ve sevdiklerinizle birlikte iyi tatiller diliyorum.

Saygıdeğer Velilerimiz,

Çocuklarımız, geleceğimizin güvencesi; bizim en değerli varlıklarımızdır. Onlar için birlikte çalışmaktayız. Sizlerin daima yanımızda olduğunuzu hissederek desteklerinizle çocuklarımıza sonsuz ufuklar kazandırdık. Çocuklarınızın eğitimine ve bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyor; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte, huzurlu ve sağlıklı bir tatil geçirmenizi diliyorum.”

AdminAdmin