SİYASET
Giriş Tarihi : 14-01-2024 18:58

Kulaç'tan Başkan Karaca' ya "3 Aday" Çıkışı

Kulaç'tan Başkan Karaca' ya

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye Belediyesi tarafından Gazeteciler Günü nedeniyle verilen akşam yemeğinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Fethiye'de 3 aday yarışacak sözüne cevap verdi.
Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç Fethiye Belediyesi tarafından Gazeteciler Günü nedeni ile verilen akşam yemeğinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Fethiye’de seçimlerde 3 aday yarışacak sözüne cevap verdi.  Kulaç “Fethiye’de şu anda resmi tek adayını açıklayan parti Deva Partisi’dir. Deva Partisi’nin de adayı benim. Yarışta bizde varız” dedi.

Fethiye Belediyesi 10 Ocak çalışan gazeteciler Günü nedeni ile Fethiye’de görev yapan gazetecilere akşam yemeği verdi. Yemekte konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Fethiye’de yerel seçimlerde 3 aday yarışacak. CHP, MHP ve İyi Parti’nin adayları ciddi bir yarışın içerisinde girecekler. Adayı olan başka partilerde var ama onlar önemli değil” diye konuşmuştu. 

“DEVA PARTİSİ’Nİ VE DEVA PARTİSİ’NİN ADAYINI YOK SAYMALARINA SESSİZ KALMAYIZ”

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın bu sözlerine cevap verdi. Başkan Adayı Kulaç “Fethiye’de şu anda 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayını resmi olarak açıklayan tek parti Deva Partisi. Deva Partisi’nin de adayı benim. Daha aday olup olmayacağı belli olmayan kişilerin Deva Partisi’ni ve Deva Partisi’nin adayını yok saymalarına sessiz kalmayız. Sayın Başkan aday olabilirse bu sözlerin cevabını kendisine sandıkta veririz. Kimse algı yaratarak vatandaşın iradesine ipotek koymaya çalışmasın” dedi.

“YOK SAYIYORDU DA NEDEN HAYIRLI OLSUNA GELDİ?”

Başkan Karaca’nın adaylığı açıklandıktan sonra kendisini ziyaret ettiğini ifade eden Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç “Sayın Başkan bir şeyleri izah etmeye çalışırken talihsiz bir açıklamada bulunmuş. Siyasette birilerini yok saymak hiç hoş bir davranış değildir. Bizleri yok sayıyordu da neden adaylığımız açıklandıktan sonra ziyarete geldi. İşinize geldiği gibi her ortam da farklı konuşmalar yapmamak gerek” dedi.

“31 MART AKŞAMI KİMİN NE OLDUĞUNU HEP BERABER GÖRECEĞİZ”

Deva Partisi olarak seçimlerde iddialı olduklarını ifade eden Deva Partisi Adayı Saniye Kulaç “Biz bu yola birileri bizi yok saysın diye çıkmadık. Fethiye’mizin 41 mahallesinin de sorunlarını tek tek biliyoruz. Rant peşinde koşmadan, kimseyi ayrıştırmadan, kimseyi yok saymadan, her soruna çözümlerimizi vatandaşlarımıza tek tek bıkmadan usanmadan anlatarak bu işi en iyi bizim yapabileceğimizi göstererek seçimi kazanacağız. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında kimin ne olduğunu hep beraber göreceğiz” dedi.

AdminAdmin