SİYASET
Giriş Tarihi : 01-12-2023 17:13

Kökten “MHP Bizim İkinci Evimiz”

Kökten “MHP Bizim İkinci Evimiz”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten, aday adaylığı süreci kapsamında Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisinin Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'yı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kökten, birlik ve beraberlik mesajları vererek Başkan Cura ile istişarede bulundu.
Aday adaylığı süresince ziyaretlerine devam eden AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura’yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Başkan Cura ile 2024 yılında neler yapabileceklerini hakkında konuşan Kökten, verimli bir görüşme olduğunu da vurguladı. Cura ise Kökten ile önceden beraber çalışma fırsatı bulduklarını söyleyerek Kökten’in Fethiye’ye yapmış olduğu faaliyetleri bildiğini söyledi.
Ziyaret sonrasında ise Kökten ve Cura, açıklamalarda bulundu.
Kökten, “Neler yapabileceğimiz hakkında istişarede bulunduk”
AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten, “Bugün MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura’yı ziyarete geldik. Kendisiyle 2019 yılında birlikte çalışmalar yürütmüştük. 2024 yılında da neler yapabileceğimiz hakkında istişarede bulunduk. Verimli bir görüşme oldu. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Biz hep birlikte güçlüyüz” şeklinde konuştu.
Cura, “Kökten’in Fethiye’de yaptığı faaliyetleri biliyoruz”
MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ise, “AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten bizi ziyarete geldi. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Siyasette böyle bir başarı gösterilmesi bile benim için bir başarıdır. Kendisinin Fethiye’de yaptığı faaliyetleri biliyoruz. Geçmiş dönemlerde de birlikte çalıştık. İnşallah Cumhur İttifakı için hayırlısı olur” dedi.

AdminAdmin