BASIN
Giriş Tarihi : 22-06-2023 21:47

TİMBİR ile BASAM’ın düzenlediği ‘Türk Medyası Balkan Buluşmaları’nın imzaları atıldı

TİMBİR ile BASAM’ın düzenlediği ‘Türk Medyası Balkan Buluşmaları’nın imzaları atıldı

 

Eylül ayında İzmir’de yapılacak olan ‘Türk Medyası Balkan Buluşmaları’ projesinin imza töreni İzmir Valiliğinde gerçekleştirildi.

 

 

Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ile Balkan Stratejik Araştırma Merkezi (BASAM)’ın ortak düzenlediği ‘Türk Medyası Balkan Buluşmaları’ İzmir’de düzenlenecek. İçişleri Bakanlığı tarafından da desteklenen projenin imzaları İzmir Valiliğinde, Vali Yavuz Selim Köşger ile BASAM Başkanı Rifat Sait tarafından atıldı.

Eylül ayında düzenlenecek olan proje kapsamında Balkan ülkelerindeki medya temsilcileri ve gazeteciler, BASAM’ın ev sahipliğinde İzmir’de ağırlanacak.

 

 

İzmir Valisi Köşger ile imzalar atıldı

BASAM Başkanı Rifat Sait, TİMBİR Başkanı Süleyman Basa’ya teşekkür ederek, “Başkanı olduğum Balkan Stratejik Araştırma Merkezi (BASAM) ve bu projedeki partnerimiz TİMBİR ile birlikte yaptığımız ve İçişleri Bakanlığımızca desteklenen, Eylül ayında İzmir’de yapacağımız “Türk Medyası Balkan Buluşmaları” konulu projenin imza törenini İzmir Valiliğinde gerçekleştirdik. İzmir valimizle karşılıklı imzaları attık. Proje kapsamında Balkan ülkelerindeki medya temsilcileri ve gazetecileri BASAM’ın ev sahipliğinde İzmir’de ağırlayacağız. Projenin hazırlanmasında emeği olan BASAM Gn. Skrt. Sevilay Sait, TİMBİR Başkanımız Sn. Süleyman Basa ve proje koordinatörü Abdurrahman Aksu’ya ayrı ayrı teşekkür ederim. Hayırlı olsun” paylaşımında bulundu.

 

AdminAdmin