SİYASET
Giriş Tarihi : 19-12-2023 15:45

BAŞKAN AKDENİZLİ, İMAMLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, İMAMLARLA BİR ARAYA GELDİ

İMAMLARDAN BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEŞEKKÜR

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, ilçe müftülüğüne bağlı imamlar ve din görevlileri ile bir araya geldi. Programda İlçe Müftüsü Orhan Turan, Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Teras Kafe ve Restaurantta Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, ilçe müftülüğüne bağlı imamlar ve din görevlileri ile öğle yemeği programında bir araya geldi. Programda Başkan Akdenizli’ye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü eşlik etti.

Programda ilk olarak Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan konuşma yaptı. İlçe Müftüsü Turan, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ederek; “Sizler bu ilçenin özel kişilerisiniz. 4 yıldır sizlerle birlikte Seydikemer’e hizmet etmekten şahsım adına memnunum. Hepinize bu hususta teşekkür ediyorum. Bugün bizleri ağırlayan Seydikemer Belediye Başkanımız B. Önder Akdenizli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli programda şöyle konuştu; “Güzel ilçemiz Seydikemer’in ilerlemesinde, büyümesinde sizlerin çok büyük rolü olduğunu biliyoruz. Sizler vatandaşlarımızla gönül bağı kuran, vatandaşlarımıza yön veren, manevi dünyamızı zenginleştiren çok önemli görevleri üstleniyorsunuz. Bunu 6 Şubat depreminde de hep birlikte yaşadık. 6 Şubat depreminde göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı başta sayın İlçe Müftümüz olmak üzere hepinize teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah Yüce Allah, önümüzdeki süreçte hep birlikte şehrimize hizmet etmeyi nasip eder.”

Program konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

AdminAdmin