ORTACA
Giriş Tarihi : 30-08-2023 14:20   Güncelleme : 30-08-2023 14:50

Zafer Bayramı Ortaca’da Coşkuyla Kutlandı

Zafer Bayramı Ortaca’da Coşkuyla Kutlandı

Zafer Bayramı Ortaca’da Coşkuyla Kutlandı

Ortaca ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönemi töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye tarafından sunulan çelenkler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı da okundu.

 

 

Tören, günün alam ve önemini vurgulayan konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Katılımcılar, bu tarihi zaferin hatırasını coşku ve saygıyla andılar.

 

 

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Garnizon Komutanı Deniz Albay Ahmet Emre İnal, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, Ortaca Meslek Yüksekokulu Müdürü Vekili Doç. Ali Türker, İlçe Emniyet Müdürü Serpil Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Vekil Yüzbaşı Resul Murat Kılıçarslan ve çok sayıda önemli isim törenine katıldı.

 

 

Tören, askeri erkan, sivil toplumun liderleri, gaziler, şehit yakınları, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, halkın ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlamı ve Türk milletinin mücadelesine olan inancı bu anlamlı etkinlik bir kez daha yürekten hissedildi.

 

 

AdminAdmin