SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 27-10-2023 21:19

BAŞKAN AKDENİZLİ, TEŞKİLAT YEMEĞİNE KATILDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, PARTİLİLERLE BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, TEŞKİLAT YEMEĞİNE KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine katıldı. 
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından Teras Kafe ve Restaurantta düzenlenen programa Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve partililer katıldı.


Programda ilk olarak AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü konuşma yaptı. Konuşmasında Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden İlçe Başkanı Ali Büklü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti Teşkilatlarının Türkiye Yüzyılı’nda daha büyük işlere imza atacağını söyledi.
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü’nün ardından bir konuşma yapan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlik ve beraberlik olgusuna dikkat çekti. Konuşmasında AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Akdenizli;  “Ülkemizdeki 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki yerel seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçtik. Önceki dönem Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve önceki dönem İl Başkanımız Kadem Mete’yi de büyük bir oy oranı ile Meclise gönderdik. İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yakup Otgöz Vekilime teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.


Mahallelerdeki günlük ihtiyaçları anlamak, sorunları çözmek ve vatandaşların refahını arttırmak için meclis üyelerinin ve mahalle başkanlarının önemli bir rol üstlendiğine vurgu yapan Başkan Akdenizli; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılı’nda AK Parti olarak, mahallelerimizi ve şehrimizi daha iyi bir yere getirmek için çaba harcıyoruz. Sizler, bu önemli misyonun temel taşlarısınız. Sizler, mahallelerimizin sesi ve yüzüsünüz. Vatandaşlarımızın günlük sorunlarını duyuyor ve çözümler üretmek için çalışıyorsunuz. Bu, toplumumuzun daha iyi bir geleceğe ilerlemesinde kritik bir rol oynuyor. Ancak, bu görevler bazen zorlu olabilir. Kararlar alırken, mahallelerimizin farklı ihtiyaçlarını dengelemek ve adil bir şekilde hizmet etmek gerekiyor. Bu ihtiyaçları gidermek,  şehrimizi birlikte en iyi şekilde yönetmek için buradayız. Mahallelerimizin daha iyi olması için önümüzdeki yerel seçimlerde hep birlikte çalışacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


BAŞKAN AKDENİZLİ: “DAHA GÜÇLÜ VE REFAH BİR SEYDİKEMER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Seydikemer’e yapmış olduğu bazı hizmetleri paylaşan Başkan Akdenizli; “Mahallerimizde bu yıl 40 km asfalt, 150.000 m2 parke, yol yapımı, Belediye Binamızı, Kaymakamlık Binamızı ve yeni köprünün aydınlatması gibi birçok hizmeti yaptık. Eşen Çayının kenarında Bisiklet ve Yürüyüş Yolu çalışmalarımız devam ediyor. Merkezde Kapalı Pazar yeri için ihaleye çıkıyoruz. Kayadibi Saklıkent’te 267 dönüm bir alanın ormandan kiralamasını yaparak kamp ve turizm amaçlı olarak belediyemize kazandırdık. Saklıkent Teleferik Projemiz ve imar çalışmamız devam ediyor. Kültür Merkezi, İnönü Caddesinin yenilenmesi, her mahallemize bir adet düğün ve yemek yeri yapmak gibi hedeflerimiz var. Seydikemer için yapmayı düşündüğümüz birçok hayalimiz var. Cumhuriyetimizin 100. Yılında; sizlerin kararlılığı ve çabası, toplumumuzun büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak. Hep birlikte, daha güçlü ve refah bir Seydikemer inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin