YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 15-03-2024 10:36   Güncelleme : 15-03-2024 10:45

Başkan Alim Karaca : Tansiyonu Yükseltmeye Gerek Yok

Başkan Alim Karaca :  Tansiyonu Yükseltmeye Gerek Yok


Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’li Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Çalıca’da halk ile iftarda buluştu.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile bazı Belediye Meclisi üyesi adayları, Çalıca kapalı pazar alanında düzenlenen iftar yemeğinde yurttaşlarla buluştular. Çalıca kapalı pazar alanında hayırseverler tarafından düzenlenen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı yemeğe CHP’li Belediye Başkan adayı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Meclis üyesi adayları, muhtar, muhtar adayı ve mahalle sakinleri katıldı.
İftar saatinden önce alana gelerek yurttaşlarla selamlaşıp sohbet eden Başkan Karaca; “Hayırseverlerimiz tarafından düzenlenen iftar organizasyonunda halkımızla beraber iftarımızı yaptık. Yurttaşlarımızla zaten her zaman içiçeyiz. Seçimden seçime değil, her acı veya tatlı anlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz.” dedi. 
Savaşa Gitmiyoruz, Bu Sadece Bir Seçim 
Bir yurttaşın kendisine gelerek, “ilçenin bazı yerlerinde CHP ve Alim Karaca afişlerinin yırtıldığını ya da özellikle AKP yanlısı afişlerin kendi afişlerinin üstüne yapıştırıldığını” söylemesi ve bazı fotoğraflar ile videolar göstermesi üzerine Alim Karaca; “Seçimler gelir geçer. Biz bir savaşa gitmiyoruz. Tansiyonu yükseltmeye hiç gerek yok. Fethiye’de rakibimiz olsalar da, belediye başkan adayı olan herkes birbirinden değerli kişilerdir. Ben hiçbir adayın bu şekilde özel bir talimat verdiğine inanmam. Belki sahadaki heyecanlı, kraldan çok kralcı bazı gençler böyle davranıyor olabilirler. Ama eminim ki diğer adaylar da gönüldaşlarına gerekli uyarıları yapacaklardır. Ben de bu vesileyle CHP’li dava arkadaşlarıma bir kez daha seslenmiş olayım. Hiçbir adayın şahsına en küçük bir kötü söz kullanmasınlar ya da diğer partilerin görsellerine en küçük bir zarar vermesinler. Sonuç ne olursa olsun, 1 Nisan sabahı yine yüzyüze bakacağız” şeklinde konuştu.
Yemek sonrası yanına gelen mahalle sakinlerinin dilek, talep ve sorunlarını dinleyen Karaca, birkaç gün içinde Çalıca’da ve Karaçulha’da birer miting düzenleyeceklerini belirtti.

AdminAdmin