MİLAS
Giriş Tarihi : 08-09-2023 16:28

Aile Boyu Tekvando Yapıyorlar

Aile Boyu Tekvando Yapıyorlar

Aile Boyu Tekvando Yapıyorlar

Murat İrken çocukları Esma İrken ve Taha İsa İrken ile haftanın üç günü Efe Milas Spor kulübü salonunda Taekwando eğitimi alıyor. Ailecek spor yapan İrken ailesine antrenmanlarda anneleride seyirci olarak eşlik ediyor.

 

 

Türkiye’nin tanınmış 5’ci Dan Siyah Kuşak sahibi Efe Milas Spor Kulübü Kurucu Üyesi Dernek Başkanı Mehmet Gözüküçük’ün çalıştırdığı Murat İrken ve çocukları Esma İrken, Taha İsa İrken çalışmalarına haftanın üç günü Efe Milas Spor kulübü salonunda devam ediyorlar .

 

 

Haftanın üç günü çalışmalara üç kişi ile katılan İrken Ailesininden Murat İrken, “Taekwando sporunu çok sevdiğimiz için oğlum ve yetenekli bulduğum kızım ile iş saati dışında çalışmalarımıza Türkiye’nin önde gelen hocalarından Mehmet Gözüküçük hocamızın nezaretinde ara vermeden devam ediyoruz. Oğlum henüz taekwando sporuna yeni başladı. Kızım Esma çok yetenekli inşallah bir gün kızımı en üst yerlerde görürüz. Biz çalışmalara annemizide yanımıza alarak salona geliyoruz” derken, Efe Milas Spor Taekwando kulübü hocası Türk Taekwando branşında bu güne kadar bir çok tanınmış sporcuları Türk Taekwando branşına kazandıran Mehmet Gözüküçük yaptığı açıklamada Esma kızımızı çok yetenekli buluyorum. Aynı aileden üç kişiyle çalışmak bana keyif veriyor .Taekwando branşını çok seven bu aileye elimden geldiğince  hizmet vererek çalıştıdığım sporcularıma madalyalar kazandırmak istiyorum” dedi.

 

 

AdminAdmin