ÇEVRE
Giriş Tarihi : 20-06-2023 15:57

Orman Gönüllüleri İçin Eğitim Düzenlendi

Orman Gönüllüleri İçin Eğitim Düzenlendi

Orman Gönüllüleri İçin Eğitim Düzenlendi

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Milas Orman İşletmesinin düzenlemiş olduğu Orman Gönüllüsü eğitimine katıldı.

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya, Milas Orman İşletme Müdürlüğünden Mühendisi Hasan Sağlar tarafından teorik ve uygulamalı verilen eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada;

“MİDOSK2021 yılında yaşadığımız orman yangınlarından sahada görev yapan orman yangın söndürme ekiplerine STK’ların sağladığı desteğin önemi bir kez daha gördük. O dönemde bizler Milas Dağcılık olarak gerek lojistik gerekse müdahale anlamında elimizden geldiği kadar destek vermeye çalıştık.
Felaketlerin eksik olmadığı coğrafyamızda hazırlıklı ve eğitimli olmanın önemini bir kez daha anladık. Bu kapsamda orman örtüsünün ve yangın riskinin yüksek olduğu ilçemizde Milas Dağcılık olarak Milas Orman İşletmesinin düzenlemiş olduğu Orman Gönüllüsü eğitimine katıldık. Yangınların olmadığı bir yaz dönemi geçirmek dileğiyle, eğitimimizi veren orman Mühendisi Hasan Sağlar hocamıza ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz” dedi.

AdminAdmin