SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 05-04-2024 21:57   Güncelleme : 05-04-2024 23:03

SEYDİKEMER’DE GELENEKSEL KADİR GECESİ İFTARINA BİNLERCE KİŞİ KATILDI

SEYDİKEMER’DE GELENEKSEL KADİR GECESİ İFTARINA BİNLERCE KİŞİ KATILDI


Seydikemer Belediyesi tarafından geleneksel olarak Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım oldum. Binlerce kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli,
Seydikemer Belediyesi Hizmet Binası önünde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla iftar programı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine; AK PARTİ MKYK Üyesi ve önceki dönem Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Belediye Birim Müdürleri, Daire Amirleri, muhtarlar, şehit ve gazi yakınları, basın mensupları ve Seydikemerli vatandaşlar katıldı. Binlerce Seydikemerli vatandaşın katıldığı iftar programında Başkan Akdenizli, AK PARTİ MKYK Üyesi Göķcan ile birlikte vatandaşlarla sohbet ettiler.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “KADİR GECESİNE ERİŞMENİN HUZURUNU, MUTLULUĞUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”
Seydikemer Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan herkese hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Başkan Akdenizli; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan ve kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesine erişmenin huzurunu, mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesileyle şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramımızı da tebrik ediyorum. Rabbim, inşallah nice Ramazan Aylarına bizleri ulaştırır. Bizleri tekrar bu bereketli sofralarda buluşturur. Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında Seydikemer’imiz için planladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. 15 yılda yapılacak hizmeti 5 yıla sığdıracağız. Seydikemer’i Muğla’nın parlayan yıldızı haline getireceğiz. Tüm hemşehrilerimin Kadir Gecesi'ni en içten duygularımla kutlar, bu mübarek geceyi huzur içinde geçirmenizi temenni ederim”
AK PARTİ MKYK ÜYESİ GÖKCAN: “ÖNDER AKDENİZLİ’Yİ VE KIYMETLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ TEBRİK EDİYORUM”
AK PARTİ MKYK Üyesi ve önceki dönem Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “Kıymetli Belediye Başkanımız Önder Başkanımıza bizleri bu hayırlı gecede bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun. Rabbim, nice bayramlara, nice kadir gecelerine bizleri eriştirsin. Seydikemer Belediyesi her yıl geleneksel olarak bizleri bir araya getiriyor ve kıymetli hemşehrilerimizle bir arada olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Be kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Seydikemer bu dönem, bu seçimde yüzde 62’lik oy oranıyla Muğla’da en çok oy alan kıymetli belediye başkanımız Önder Akdenizli’yi ve kıymetli belediye meclis üyelerini tebrik ediyorum. Ayrıca bizlere bu desteği veren çok kıymetli Seydikemer halkımıza da çok teşekkür ediyoruz. Seydikemerli hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layık. Önümüzdeki süreçte de Önder Başkanımızla birlikte yapılacak olan projelerin de yatırımların da inşallah Ankara’da takipçisi olacağız. Seydikemer için gece gündüz çalışan, koşturan başta Önder Başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni seçilen muhtarlarımızı da tebrik ediyorum” diye konuştu.
 

AdminAdmin