SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 19-07-2023 14:38

SEYDİKEMERSPOR İLK ZİYARETİNİ KAYMAKAM BÜYÜKER’E YAPTI

SEYDİKEMERSPOR İLK ZİYARETİNİ KAYMAKAM BÜYÜKER’E YAPTI

SEYDİKEMERSPOR İLK ZİYARETİNİ KAYMAKAM BÜYÜKER’E YAPTI

SEYDİKEMERSPOR KULÜBÜ NEZAKET ZİYARETLERİNE BAŞLADI

16’ncı Olağan Genel Kurul ile Seydikemerspor Kulüp Başkanı seçilen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’e yaparak, forma hediye ettiler.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 16’ncı Olağan Genel Kurul ile Seydikemerspor Kulüp Başkanı seçilen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine başladı. İlk ziyaret Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’e yapıldı. Başkan Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin ile Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan’ı ziyaret edip, forma hediye ettiler.

Kaymakam Büyüker’i makamında ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kaymakam Büyüker’e Seydikemerspor’un formasını hediye ettiler. Oldukça hoş sohbet içinde geçen ziyarette Kaymakam Büyüker, Başkan Akdenizli ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, başarılar diledi.

Başkan Akdenizli kısa bir süre önce görevi devraldıklarını belirterek Seydikemer’in bir marka değeri olan Seydikemerspor için çalışacaklarını kaydetti.

İlçe Kaymakamı Yıldız Büyüker’e ziyaretlerinin ardından İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin ile Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan’ı ziyaret eden Başkan Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri, birlik ve beraberlik içerisinde Seydikemerspor’u üst liglere taşıyacaklarını ifade ettiler.

AdminAdmin