MİLAS
Giriş Tarihi : 20-04-2024 23:13

Milas Belediyesi Ekipleri Yoğun Çalışmalar Gerçekleştirdi

Milas Belediyesi Ekipleri Yoğun Çalışmalar Gerçekleştirdi


Milas Belediyesi ekipleri ilçemiz genelinde gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve yağışın ardından oluşan olumsuz durumlara anında müdahale etti.
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un talimatlarıyla alanda olan Fen İşleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe Şefliği’ne bağlı ekipler olumsuzluk yaşanan yerlerde çalışmalar gerçekleştirdi.  Mazgal temizliği, yol temizliği, devrilen ağaçların kaldırılması ve tıkanan ızgaraların açılması çalışmalarını gerçekleştiren ekipler 30’u aşkın olumsuz duruma ivedilikle müdahale etti. 
Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz...
 Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz; “Gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtına ve yağışın ardından ortaya çıkan olumsuz durumlara ekiplerimiz  müdahale gerçekleştirdi.  Belediye birim müdürlerimizle iletişim halinde kalarak olumsuzluk yaşanan bölgelere hızla müdahale edip çalışmalar gerçekleştirdik. Ekiplerimize yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçe halkımızın güvenliği ve sağlığı için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin