FETHİYE
Giriş Tarihi : 21-08-2023 15:36

Kovancı, “Fethiye Belediyesini Kazanacağız”

Kovancı, “Fethiye Belediyesini Kazanacağız”

Kovancı, “Fethiye Belediyesini Kazanacağız”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, 31 Mart Yerel seçimlerine hızlı bir şekilde başladıklarını ifade ederek, “İnşallah Fethiye Belediyesini Cumhur İttifakı belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi. 


AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, bir an önce Fethiye Belediyesi’nin Cumhur İttifakı belediyeciliği ile tanışması gerektiğini vurgulayarak, “Amacımız Fethiye’nin daha ilerlere gitmesi ve marka bir şehir olması” ifadelerinde bulundu.

 


Gece gündüz çalışarak 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere hazırlandıklarını kaydeden Kovancı, AK Partinin Fethiye’de 22 yıldan beri muhalefette kaldığını belirtti.
Kovancı açıklamasının devamında,” Ak parti bizim bebeğimiz. Ben de şahsım 02.02.2002 tarihinde Karaçulha’da Ak Parti ‘nin kuruluş aşamasında Kurucu Belde Başkanlığı yaptım. O günden beri partimizin her kademesinde görev almaktayım. Şimdiye kadar bu yapmış olduğum görevlerden dolayı çok memnunum. Böyle bir partide 22 yıl yol yürümek bir şereftir. Beni ayrıca belediye başkanı yapan Karaçulha halkına ve Fethiye halkına çok teşekkür ederim. Biz yerel seçimlerim çalışmalarına başladık. En doğrusu biz Belediyeyi kazanacağımıza inanıyoruz. Bizim teşkilatımız şu anda Fethiye Belediyesini Ak Partili yapmak için inanmış durumda. Ben Allah’ın izniyle bu dönem Fethiye Belediyesinin AK Partiye geçeceğini ve Ak Parti Belediyesinin de Fethiye’yi uçuracağını ve yıllarca kronikleşmiş problemleri çözmek için çok büyük adımlar atacağımızı biliyorum. Şu bir Fethiye halkı açısından acı arkadaşlar. AK Parti Türkiye’ye 22 yıldan beri büyük hizmetler yapıyor. Ama Fethiye Belediyesinde Ak Parti 22 yıldan beri Muhalefette. Buradaki asli suç, asli kusur Fethiye teşkilatı yani bizler de. Biz 22 yıldan beri Fethiye halkımızdan, esnafımızdan eğer oy alamadıysak sorumlusu biziz. Kendi konularımızı ve problemlerimizi masaya yatırıyoruz. Şimdiden çalışmalara başladık.31 Mart seçimlerinden AK Parti Fethiye Belediyesini alacak.” dedi.

AdminAdmin