SİYASET
Giriş Tarihi : 01-12-2023 17:07   Güncelleme : 01-12-2023 17:30

Yıldırım'dan MHP ye Ziyaret

Yıldırım'dan MHP ye Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'yı ziyaret etti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Fethiye Belediye Başkanı adayı olma çalışmalarını devam ettiren Jeoloji Mühendisi Ömer Yıldırım, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'ya makamında bir ziyaret gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kısa bir açıklama yapan Aday Adayı Ömer Yıldırım, “AK Parti ve MHP, Türkiye’nin geleceği söz konusu olduğu her dönemde tek vücut olmayı başarmış, gerek ulusal gerekse de yerel sorunlara çözüm üretmek adına üzerlerine düşen sorumluluğu her zaman yüklenip, gereğini yerine getirmiştir. Şimdi de yerel seçimlerde ortak akıl ve gücü oluşturarak, sorunlara çözüm üretmenin öncesindeyiz. MHP Fethiye İlçe Başkanımız Sayın Osman Cura'ya yaptığım bu ziyaret, bölgemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretecek günlerin başlangıcı olur inşallah. Liderlerimizin tüm ülkenin kaderini değiştirdikleri başarılı birlikteliği ve kararlılığı, bizde önümüzdeki yerel seçimlerde Fethiye'de göstererek, önümüzdeki 5 yıla hizmetlerimizle ve yatırımlarımızla damgamızı vuracağımızın inancındayım. Fethiye'nin sorunlarını MHP ile birlikte aşacağız” dedi.

AK Partili Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Yıldırım'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ise, “Artık zaman daralıyor. Aday adaylarımızda hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ömer bey ve tüm arkadaşalar başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin