SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 24-02-2024 19:57

SEYDİKEMER SEÇMEN İLETİŞİM MERKEZİ MİTİNG HAVASINDA AÇILDI

SEYDİKEMER SEÇMEN İLETİŞİM MERKEZİ MİTİNG HAVASINDA AÇILDI


AKDENİZLİ: “MUĞLA’YA AYDIN, SEYDİKEMER’E ÖNDER KAZANDIRACAĞIZ”
Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi, yoğun bir kalabalıkla açılışı gerçekleştirildi. Miting havasında geçen açılışta konuşan Seydikemer Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Muğla’ya Aydın, Seydikemer’e Önder kazandıracağız. Aydın Ayaydın başkanım ile birlikte, Büyükşehir Belediyesini de kazanarak, kronikleşmiş; imar, alt yapı, kanalizasyon, otogar, içme suyu ve benzeri tıkanıp kalmış sorunlarımızı çözüme ulaştırmak istiyoruz” dedi.
Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Adeta miting havasında gerçekleşen açılış programına; AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikeme İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, MHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülnur Arık, Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, Cumhur İttifakı Teşkilatları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçmen İletişim Merkezi açılışında Seydikemer Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin eşi Sema Akdenizli de eşini yalnız bırakmadı.
MHP İLÇE BAŞKANI ARIÇ: “TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLACAĞIZ”
Açılış töreni Saygı Duruşunda bulunup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Programda ilk olarak konuşan MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç; “Akdeniz’in açıklarından geldi Önder Akdenizli. Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza rekor oyla gideceğiz. Türkiye şampiyonu olacağız. Bunu da sizlerle yapacağız. Bunu bizimler başarmaya var mısınız? Söz veriyor musunuz? Hayırlı uğurlu olsun Önder Akdenizli başkanım. Allah senin gücünü, kuvvetini arttırsın” dedi.
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BÜKLÜ: “BİR OY ÖNDER BAŞKANIMIZA, BİR OY PROF. DR. AYDIN AYAYDIN’A”
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü; “Artık vakit tamam! Gönüller kazanmaya geliyoruz. Her kapıyı çalacağız, herkesin elini sıkacağız. Sizlerle gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız 1994 yılında Gerçek Belediyeciliğin temelini İstanbul’da atarak bu belediyecilik örneğini o gün başlatarak, o günden beri tüm AK Parti ve cumhur İttifakı Belediyeleri çıtayı bir bir yükselterek bugünlere getirdi. Muğla’nın en büyük ilçesi, Seydikemer’in her bir metrekaresinde kurucu belediye başkanımız, şimdiki Milletvekilimiz Yakup Otgöz’ün emekleri vardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kısa süre önce Belediye Başkanı olan ve sizlerin gönlünü kazanan Önder Başkanımıza Gerçek Belediyecilik yolunda kendisine başarılar diliyorum. Şu coşkuyu gördükten sonra artık bir hedefimiz daha var. Seydikemer’de rekor kırmak, Muğla Büyükşehir Belediyesini de yanına eklemek. Muğla’yla beraber Seydikemer’e yeni eserler kazandıralım. Bir oy Önder Başkanımıza bir oy belediye meclisine, bir oy Prof. Dr. Aydın Ayaydın’a, bir oy büyükşehir belediye meclisine.” Diye konuştu.
MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: “BÜYÜKŞEHİR’İ DE ALDIKTAN SONRA BURADA YAPILMADIK HİÇBİR HİZMET KALMAZ”
Konuşmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek başlayan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Seydikemer bugün coşuyor. Şurada 35 günümüz kaldı. İddialısınız, iddianızda da haklısınız. Bu iddianızı gerçekleştirmek için gece gündüz çalışmalısınız. Bana Seydikemer’de 9 yıl Belediye Başkanı yapma yetkisi verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerin, evdeki amcalarımın, teyzelerimin duaları beni buralara getirdi. 14 Mayıs’ta beni Milletvekili olarak gönderdiniz. Siz görevinizi yaptınız. Bundan sonra görev yapma sırası bizde.
Seydikemer’de bugün coşkuyu gördüm. 25 tane meclis üyesi adayımız var. İnşallah Seydikemer’de Belediye Başkanımızla, ekibiyle birlikte güzel bir çalışma olur. Büyükşehir adayımızda da desteklerinizi istiyoruz. Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere, sizlere, Muğlalılara emanetidir.     Büyükşehir’i de aldıktan sonra burada yapılmadık hiçbir hizmet kalmaz. Belediye Başkanımız Önder Akdenizli ve ekibine başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı olarak inşallah tarih yazacaksınız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Seydikemer Belediyesi Meclis Üyesi Adayları tek tek sahneye çağrılıp, özgeçmişleri okundu. Daha sonra sahneye çıkan Seydikemer Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, burada yaptığı konuşmada, projelerinden bahsetti. 
Başkan Akdenizli konuşmasında şunları söyledi: “Cumhur ittifakı olarak yeni Meclis üyesi adayı arkadaşlarımla, Belediye Başkanı Adayınızım. Birlikte eser ve hizmet belediyeciliği ile durmadan yola devam ediyoruz. Bu yolculuk hepimizin hikayesi. Bu yolculuk bizim Seydikemer’e olan sevdamızın hikayesi. Bu yolculuk halkımızın bize duyduğu güvenin, samimiyetin ve inancın hikayesi. Güzel bir Seydikemer için, çocuklarımız için, gençlerimiz için, geleceğimiz için bugün, yeniden yollara düşme günüdür. Biz önce millet, önce devlet diyerek, halkımızın hayır dualarına talibiz. Bugün açılışını yaptığımız seçmen iletişim merkezimiz sadece Cumhur ittifakımızın değil, tüm hemşerilerimizin ortak buluşma noktasıdır. Tercih sizin, sandık sizin ise; burasıda sizin, kapılarımız kıymetli vatandaşlarımızın tamamına açıktır.
Huzurlarınızda; milletimizin hassas terazisine güvenerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ifade ettiğim gibi: Allah’ın izni, necip milletimizin takdiri ile oy oranlarımızı arttıracağız. İlçemizde, değerli Meclis üyesi arkadaşlarım ile rehavete kapılmadan, gece gündüz çalışacağız. Türkiye’nin yeni yüzyılında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının açtığı yolda yurdumuzu, bölgemizi çağdaş medeniyetlerin üstüne çıkarmak için bilgi ve tecrübeyle çalışmaya geliyoruz. Muğla’ya Aydın, Seydikemer’e Önder kazandıracağız. Aydın Ayaydın başkanım ile birlikte: Büyükşehir Belediyesini de kazanarak, kronikleşmiş; imar, alt yapı, kanalizasyon, otogar, içme suyu ve benzeri tıkanıp kalmış sorunlarımızı çözüme ulaştırmak istiyoruz. 
Milletvekillerimiz ile birlikte yapım aşamasında olan Söğüt- Seydikemer, Seydikemer-Kalkan bölünmüş yollarımızın takipçisi olacağız. Bölgemize büyük değer katacağına inandığım, yayla bölgesinde yapılacak olan, hayvancılık organize sanayi bölgesinin ortağı, takipçisi ve destekçisi olacağız. Hastanemizin kadrosunu ve olanaklarını güçlendireceğiz. Adliyeyi kazandırarak bir eksikliğe daha son vereceğiz. TOKİ’yi tamamlayacağız. Yeni Toki konutları için girişimlerde bulunacağız. 
Kolay ulaşılan, kurumsal belediyecilik hayalimizi gerçekleştireceğiz. Ailelerin, gençlerin, yaşlıların ve engelli vatandaşlarımızın keyifle, güvenle yaşayacağı, şehir olma hayalimize ulaşmak için çalışacağız. Yapım aşamasında olan Millet bahçemizi, Pazar yerimizi, Nikâh salonumuzu birlikte hizmete açacağız. 
Kurulduğundan beri Ak PARTİ Belediyeciliğine güvenmiş, Seydikemer’de ayrım yapmadan, halkın bütününe hizmet götürmeye, insan odaklı çalışmaya, kazananın her zaman vatandaş olduğu, gerçek belediyeciliğe devam mı?
Bulunduğumuz bu caddeyi yenileyerek şehrimize yakışır bir cadde yapmaya, ilçemize kapalı yüzme havuzları kazandırmaya, Her mahallemize bir sosyal tesis yapmaya, Saklıkent’e seyir terası ve teleferik projesi ile değer katmaya, 12 ay turizm faaliyeti yürütmenin yollarını aramaya, marka ilçe olmaya hazır mısınız?
İlçe merkezimizi, Eşen çayının ıslahı ile görsel bir cazibe alanı haline getirmeye, içinde gençlik merkezi, kütüphaneleri, konferans salonları ve atölyeleri olan Kültür Merkezi yaparak gerçek belediyecilik hayalimize beraber yürümeye var mısınız?
Ayırmadan, ayrışmadan ekibimle, halkın hizmetkârı olmaya söz veriyoruz. Kapı kapı dolaşarak, ilçemize kazandırılan eserleri ve yapacağımız hizmetleri halkımıza anlatmaya, her vatandaşımızın oyuna talip olmaya, 31 Mart’ta bu meydan da Bayramınızı Kutlayana kadar bizimle çalışmaya söz veriyor musunuz? Birlikte yürüyecek, Birlikte kazanacağız, biz inandık siz de inanın. İlçemizin her mahallesinden gelerek, coşkusuyla destek olan gönül dostlarım, hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.  Seçmen İletişim Merkezimiz ilçemize, halkımıza hayırlı olsun. Durmak yok yola devam.”
Başkan Akdenizli’nin konuşmasının ardından Seçmen İletişim Merkezi dualar eşliğinde açıldı.


 

AdminAdmin