FUTBOL
Giriş Tarihi : 17-11-2023 00:55

Fethiyespor Liderden Puan Çıkarmak Derdinde

Fethiyespor Liderden Puan Çıkarmak Derdinde

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Belediye Derincespor’a 2-1 yenilirken Lacivert-Beyazlılar, ligde namağlup durumda lider olan Amed Sportif Faaliyetlerden puan ya da puanlar çıkartmak istiyor. Tüm hesaplarını puan ya da puanlar üzerine yapan Taner Gülleri’nin öğrencileri, yeni bir çıkış için lidere karşı boyun eğmek istemiyor. Kendi evindeki 2-1 yenilginin üzüntüsünü üzerinden atan Fethiyespor’lu futbolcular, deplasmanda lidere karşı iyi bir sonuç alarak taraftarını sevindirmek istiyor.Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri, “Lider ile oynayacağımız maçın hazırlıklarını son aşamaya getirdik. Pazar günü deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek, evimizdeki kaybı telafi etmek istiyoruz. “ ifadelerini kullandı. Öte yandan Amed Sportif Faaliyetleri- Fethiyespor maçını Antalya bölgesinden Batuhan Kolak’ın yöneteceği açıklandı.

TFF 2.Lig kırmızı grupta 17 puan ile ligde 8.sırada bulunan Fethiyespor, ligde 30 puanla lider olan ve yenilgisi bulunmayan Amed Sportif Faaliyetler deplasman karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı. Lacivert-Beyazlılar Pazar günü saat 14.00’da Diyarbakır stadında oynanacak karşılaşma için puan ya da puanlar hedefliyor. Geçtiğimiz hafta evinde Belediye Derincespor’a 2-1 yenilerek seriyi kaybeden Fethiyespor, Amed Sportif Faaliyetler deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin analizini teknik kadroyla yaparak, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Taner Gülleri yönetiminde lidere karşı iyi bir mücadele vermeyi hedefleyen Fethiyespor’da, futbolcuların çift kale antrenman maçında oldukça hırslı olmaları dikkat çekti. Son idmanda taktik ve teknik ağırlıklı bir çalışma da yapan Lacivert-Beyazlılar, bu önemli deplasmanda lidere karşı sürpriz bir sonuç almanın hesaplarını da yaparken, kaybetmek hiç istemiyor.

MAÇI BATUHAN KOLAK YÖNETECEK

19 Kasım Pazar Diyarbakır stadında saat 14.00’da oynanacak Amed Sportif Faaliyetler- Fethiyespor maçını, Antalya bölgesinden Batuhan Kolak’ın yöneteceği açıklandı. Kolak’ın yardımcılıklarını ise; yine Antalya bölgesinden Arif Dilmeç ile Konya bölgesinden Buğur Han Güler yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Konya bölgesinden Halil Erdoğan olduğu öğrenildi.

MUHTEMEL KADROLAR

Amed Sportif Faaliyetlerin maça; Aykut Özer, Serkan Odabaşoğlu, Yılmaz Ceylan, Muhammed Enes Durmuş, Berk İsmail Ünsal, Uğur Adem Gezer, Gökhan Alsan, Alaadin Batuhan Tur, Veli Çetin, Oktay Aydın Ve Onur Karakabak 11’i ile çıkması beklenirken, Fethiyespor’un ise; Enes Fidayeo, Şahan Akyüz, Rıdvan Türker, Selçuk Alibaz, Sezer Özmen, Berat Satır, Abdullah Balıkçı, İlyas Yılmazer, Ramazan Çevik, Ali Ceylan ve Murat Yılmaz 11’ile çıkması bekleniyor.

 “PUAN YA DA PUANLAR ALMAYA GİDECEĞİZ”

Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri ise, “Geçtiğimiz hafta oynadığımız 2-1 kaybettiğimiz Belediye Derincespor maçını unuttuk. Bu maçtan dersler çıkarıldı. Gerekli analizler yapıldı. Futbolcularımız lider ile oynayacağımız maçın bilincine göre hazırlıklar tamamlandı. Yeni bir seri için bu deplasmanda puan ya da puanlar sağlamak istiyoruz. Lider karşısında gerçek futbolumuzu ortaya koyup, taraftarımıza güzel bir sonuç getirmek istiyoruz. “ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin