GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2023 17:48

Muhtar zorbaş öğretmenleri unutmadı

Muhtar zorbaş öğretmenleri unutmadı

 

Çatalarık Mahalle Muhtarı Ramazan Zorbaş, Çatalarık ilköğretim okuluna giderek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Çatalarık muhtarlık görevine geldiği günden bugüne kadar mahallesi için özveriyle çalışan, vatandaşların her türlü sorununda yanında olan ve bölge halkı tarafından takdir edilen Muhtar Ramazan Zorbaş,öğretmenleri de unutmadı.

Zorbaş, Çatalarık ilköğretim okulunu ziyaret ederek okul müdürü müdür yardımcıları ve öğretmenlerle görüşerek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak karanfil dağıttı. Çatalarık Mahallesi  Muhtarı Ramazan Zorbaş yaptığı açıklamada, “Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi gerekmektedir. Öğretmenlik mesleği karşılıklı özveri gerektiren, sabırlı, saygılı, gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerinden birisidir. Değerli öğretmenlerimizin bu özel günde yanında olarak öğretmenler gününü kutlamak istedim. Hepsi ayrı ayrı değerli olan öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin