YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 26-03-2024 16:58

Serkan Yazıcı " Sevgili Marmarisliler "

Serkan Yazıcı


 
Zor, yorucu, meşakkatli ama bir o kadar da gurur verici bir kampanya döneminin sonuna yaklaşıyoruz. Yol arkadaşlarıma, tüm Marmarislilere ve rakip adaylara teşekkür ediyorum.  
 
Bu süreçte yüzlerce kilometre yol yaptık, binlerce Marmaris sevdalısı ile karşılaştık. Çok sıcak buluşmalar oldu. Bu şehre, bu şehrin insanlarına bir kez daha âşık oldum.
 
Doğruya doğru eleştiren kızan da oldu; bizi görünce gözleri dolan da! Ancak kimseyi ayırmadan tüm Marmaris’e bu demokratik olgunluk nedeni ile bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
 
Evet, artık kampanyanın son günlerindeyiz. Bir yandan da mübarek ramazan ayı, herkes biraz yoruldu. Kentimiz de klasik kampanyalardan biraz yoruldu.
 
Biz, bu nedenle şöyle bir karar aldık. Zaten seçmenimize mesajlarımızı sosyal medya, yerel ve ulusal basın üzerinden ulaştırabiliyoruz. Sosyal medyadan paylaştığımız projelerimizle ilgili öyle yoğun bir ilgi oldu ki; bu durum ulusal kanalların bile dikkatini çekti. Bu nedenle artık klasik kampanya yaklaşımından biraz uzaklaşma kararı aldık. Kentimizi çok yormak istemiyor ayrıca ayırdığımız kaynağın da hayırlı bir işe gitmesi arzusunu taşıyoruz.
 
Bu düşüncelerle yapmayı planladığımız mitingi iptal ediyoruz. Bu miting için ayırdığımız kaynağı ise ilçemiz dışında okuyan 100 kız öğrencimize burs olarak dağıtmak istiyoruz. Tek şartımız şu, ikameti Marmaris’te olup ilçe dışında üniversite okuyor olmak.
 
Kadınlarımız, kız öğrencilerimiz bizim göz bebeğimiz. Güçlü bir Marmaris ancak güçlü kadınlar, iyi eğitim almış kız öğrenciler ile var olabilir.
 
İnşallah bu karar ile küçük de olsa bir adım atmış oluruz.
 
Marmaris’i, Marmarislileri ve Marmarisli kız öğrencileri çok seviyoruz.
 
Erkek öğrencilerimize de güzel sürprizlerimiz olacak ancak öncelik Marmaris’in Sultanlarında.

#SenBenBiz
#Marmaris

AdminAdmin