SPOR
Giriş Tarihi : 18-11-2023 11:35

Fethiyesporda 3 Eksik Var

Fethiyesporda 3 Eksik Var

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü saat 14.00’da Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetlerle karşılaşacak. Lacivert Beyazlılar, bu karşılaşmadan için puan ya puanlarla dönmek istiyor. Fethiyespor’da kart cezalısı Nurettin ile genç Burak kadroda yer almazken, son dakika gelişmesi olarak da Kaptan Murat Yılmaz’ın kadroda yer almadığı öğrenildi. Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri, “Bütün hafta Amed için çalıştık. Liderle oynuyoruz. Rakip kim olursa olsun farketmiyor. Deplasmanda oynuyoruz. Kazanmazsak da kaybetmeyeceğiz. Ligi iyi bir yerde bitirmek için puan ya da puanlar alıp döneceğiz.” dedi.
Fethiyespor geçtiğimiz hafta kendi evinde Belediye Derincespor’a 2-1 yenilirken Lacivert-Beyazlılar, ligde namağlup durumda lider olan Amed Sportif Faaliyetlerden puan ya da puanlar çıkartmak için umutlu gitti. Tüm hesaplarını puan ya da puanlar üzerine yapan Taner Gülleri’nin öğrencileri, yeni bir çıkış için lidere karşı kazanmak istiyor. Kendi evindeki 2-1 yenilginin üzüntüsünü üzerinden atan Fethiyespor’lu futbolcular, deplasmanda lidere karşı iyi bir sonuç alarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Fethiyespor bu uzun deplasman için kulüp otobüsü ile Antalya’ya giderken, Lacivert Beyazlılar Antalya’da konaklayıp Cumartesi sabah uçakla Diyarbakır’a geçecek. Fethiyespor profesyonel şube sorumlularından Berk Coşkun’un kafile sorumluluğunu yaptığı Fethiyespor’da Nurettin kart cezalı olması nedeniyle kadroda yer almazken, Burak Özduman’ın da kadroya alınmadığı öğrenildi.
SON DAKİKA GELİŞMESİ
Bu arada Fethiyespor’un Kaptanı Murat Yılmaz’ın da Amed Sportif Faaliyetler maçı kadrosundan son dakikada bilinmeyen nedenle çıkarıldığı şok bir gelişme yaşandığı belirtildi.
KAFİLEYE UĞURLAMA
Fethiyespor’u Antalya’ya Lacivert-Beyazlı kulübün çalışanları uğurlarken, Fethiyespor sevdalısı Tahir otobüsün önünden su dökerek uğurladı. Fethiyespor sevdalısı Tahir, “Kazanıp geleceksiniz. İnanıyorum.” ifadelerini kullanırken, Fethiyespor çalışanları ise “ Takımımıza güveniyoruz. Başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuştular.
“BÜTÜN HAFTA LİDER İÇİN ÇALIŞTIK”
Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri, “Bütün hafta Amed için çalıştık. Liderle oynuyoruz. Rakip kim olursa olsun farketmiyor. Deplasmanda oynuyoruz. Kazanmazsak da kaybetmeyeceğiz. Ligi iyi bir yerde bitirmek için puan ya da puanlar alıp döneceğiz.”dedi.

AdminAdmin