SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 18-10-2023 12:02

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN AKDENİZLİ: “GAZZE’DE, TARİHTE EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR SOYKIRIM YAPMAKTADIR”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında savaş suçu işleyen İsrail’i de kınayan Başkan Akdenizli; “Hastane vurmak, çocukları, kadınları, masum insanları acımasızca katletmek, sivilleri öldürmek bir savaş suçudur!” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 2015 yılından bu yana 19 Ekim tarihinde kutlanan Muhtarlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vatandaşların sorun ve taleplerinin çözümü için ilk olarak muhtarların kapısını çaldığını kaydeden Başkan Akdenizli şu ifadeleri kullandı; “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. 1829 yılında kurulan muhtarlık teşkilatı, geçmişten bugüne görevini başarıyla sürdürmektedir. Muhtarlar bizim gözümüz, kulağımızdır. Milletimizin ihtiyaçlarını giderme ve dertlerine derman olma anlamında ilk çözüm aranan makam muhtarlıklarımızdır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlarımızla bir araya gelmesi, istişarelerde bulunması devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en güzel nişanesidir.

Seydikemer Belediyesi olarak 65 mahalle muhtarı ile birlikte görev yürütmekteyiz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımıza birlikte hizmet ettiğimiz yol arkadaşlarımızdır. Ortak hedefimiz birlik beraberlik içerisinde çalışıp, Seydikemer’imize taş üstüne taş koymak, hizmet etmektir. Bu vesilelerle geçmişten bugüne görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum.”

BAŞKAN AKDENİZLİ, İSRAİL’İ KINADI

Mesajında; dünyanın gözü önünde savaş suçu işleyen İsrail’i de kınayan Başkan Akdenizli; “Gözü dönmüş İsrail, tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de tarihte eşi benzeri görülmemiş bir soykırım yapmaktadır. Hastane vurmak, çocukları, kadınları, masum insanları acımasızca katletmek, sivilleri öldürmek bir savaş suçudur! İnşallah bir an önce tüm insanlık bu vahşet karşısında vicdana gelir ve İsrail’in Gazze’deki soykırımına bir son verilmesi için harekete geçer. Bu vesileyle Gazze’de vefat edenleri rahmetle anıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

AdminAdmin