FETHİYE
Giriş Tarihi : 14-10-2023 13:45

ÇAYLI’DAN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

ÇAYLI’DAN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor.

Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret eden Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünün altını çizdi.

Sohbet havasında geçen ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, tarım sektörü ve çiftçilerin sorunlarını yakından bildiğini söyledi. Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Aday Adayı Çaylı’nın her zaman yanlarında olduğunu belirterek; çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı yaptığı açıklamada, “Seçim süreci yavaş yavaş ısınmaya başladı. Bu kapsamda meslek odalarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz her yerde bizi ilgi ile karşılıyorlar. Tarım sektörüne yakın olduğum için üreticilerimizin sorunlarını biliyorum. Şu anda aday adaylığı sürecindeyiz. İnşallah aday olduktan sonra tim STK’ları ziyaret edeceğiz. Karaçulha’da 2 dönem belediye başkanlığı yaptım. Toplum beni tanıyor. İnşallah sırada teşkilatım ve Cumhur İttifakı en iyi değerlendirmeyi yapacaktır” şeklinde ifadeler kullandı.

Ziyarete teşekkür eden Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “Yusuf başkanımı daha önceden de tanıyorum. Karaçulha belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde de sürekli diyalog halindeydik. Ben şimdiden Yusuf başkanımızın aday adaylığını kutluyorum. Fethiye ve Muğla’mıza hayırlı olsun. Yusuf başkanımın eşine de teşekkür ediyorum. Yusuf başkanım bizleri hiç yalnız bırakmadı. Aynı bizler gibi çiftçilikten gelme. Toprağa ne kadar tohum atıldığında, ne kadar ürün hasat edileceğini bilen birisi. Çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin