GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 14:54

DP Gik Üyesi Atınç Koylu'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

DP Gik Üyesi Atınç Koylu'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Demokrat Parti Gik üyesi Atınç Koylu, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle anlamlı bir mesaj paylaştı. Koylu'nun mesajında sağlık ordumuzun salgın sürecinde ve sonrasında gösterdiği önem ve fedakarlıklara vurgu yaparak, Tıp Bayramı'nı yurt savunması gibi önemli bir hareket olarak nitelendirdi. Aynı zamanda, sağlık çalışanlarının yaşadığı zorluklara rağmen verdikleri hizmetlerin karşılığında dualarını esirgemeyerek, Allah'tan onların yokluklarını aratmamasını diledi.

Koylu'nun mesajındaki "Giderlerse gitmesinler." ifadesi ise sağlık çalışanlarının toplum için ne kadar kıymetli olduklarını vurgulamaktadır. Bu zorlu süreçte sağlık ordumuzun verdiği mücadeleyi takdirle karşılayan Soylu, onların varlığının öneminin her şeyin üstünde olduğunu belirtti. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, onlara minnet ve şükranlarımızı sunmamız gerektiğini hatırlattı.

Koylu'nun Mesajı Şöyle : 

Yaşamış olduğumuz salgında ve sonrasında önem ve fedakârlıkları daha da çok anlaşılmış olan sağlık ordumuzun, aynı zamanda bir yurt savunma hareketi de olan Tıp Bayramı kutlu olsun.  

Allah onların yokluklarını aratmasın.  

Giderlerse gitmesinler.

Saygılarımla,
ATINÇ KOYLU
DP GİK Üyesi

AdminAdmin