GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2023 12:03

YK ENERJİ’DEN VELİLERİN YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK DESTEK

YK ENERJİ 14 KÖY OKULUNDA 750 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE MALZEMESİ DAĞITTI

YK ENERJİ’DEN VELİLERİN YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK DESTEK

Yerli enerji kaynakları kullanarak Türkiye’nin ihtiyacı olan elektriğin yüzde 2,5’ini üreten YK Enerji, yöre halkına sağladığı istihdam olanağının yanı sıra bölgedeki köylerde okuyan öğrencilere eğitim desteği vermeye devam ediyor. Velilerin yanında yer alarak ailelerin yükünü hafifletmeyi amaçlayan YK Enerji, okulların açıldığı ilk gün Milas’ta yer alan 14 köy ilkokulunda okuyan 750 öğrencinin okul ihtiyaçlarını “Okula Dönüş” projesi kapsamında karşıladı.

Muğla bölgesinde yerel istihdam sağlayan en önemli işverenlerden biri olan YK Enerji, bölgede gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Çalışanlarının yüzde 75’i yerel halktan olan YK Enerji, “Okula Dönüş” projesiyle velilerin yanında yer almayı ve ailelerin eğitim masraflarına destek olmayı amaçladı.

YK Enerji proje kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili öncesinde Milas’ta bulunan 14 köy okulundaki 750 ilkokul öğrencisine kalem, defter, kalem kutusu, silgi, kalemtıraş, resim defteri ve boya kalemlerinden oluşan kırtasiye seti ile okul çantası dağıttı.

AdminAdmin