TARIM
Giriş Tarihi : 20-07-2023 14:43

Sertifikalı Tohum Desteği İçin Son Başvuru

Sertifikalı Tohum Desteği İçin Son Başvuru

Sertifikalı Tohum Desteği İçin Son Başvuru

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 'Sertifikalı tohum kullanım desteği' için son başvuru tarihi 28 Temmuz 2023 olarak belirtildi.

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilerin mağduriyet yaşamamaları için önemli bir bilgilendirme açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, "Sertifikalı tohum kullanım desteği" için son başvuru tarihi 28 Temmuz 2023 olduğu belirtildi.

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya, ‘’Tarım Bakanlığımızın çiftçilerimiz için yüksek kaliteli, güvenilir ürün elde etmesini amaçlayan 'Sertifikalı tohum kullanım desteği' çiftçilerimizin karlılığını artırmasında önemli bir destek planıdır.

Sertifikalı tohum kullanım desteği, çiftçilerimizin yerleşik üretimde kaliteyi ve verimliliklerini artırabilmelerine yönelik bir destek fırsatlarıdır. Bu desteğin kullanılması, çiftçilerimizin olumsuz etkilenmemesi için desteklerden faydalanmak isteyen tüm üreticilerimiz son başvuru tarihine kadar başvurularını tamamlamasını temenni ediyorum’’ dedi.

AdminAdmin