YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 24-03-2024 18:34

Alim Karaca : Kayaköy’e Müjdelerimiz Var

Alim Karaca : Kayaköy’e Müjdelerimiz Var

 
Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında Kayaköy, Faralya, Kirme ve Karagedik’te vatandaşlarla biraraya geldi.
Muğla eski milletvekillerinden Cumhur Yaka, Demokrat Parti Muğla İl eski Başkanı Erdal Eroğlu, CHP İlçe Örgütü yöneticileri, CHP’li Meclis üyeleri ve üye adaylarının da hazır bulunduğu temasları kapsamında Alim Karaca, belediye olarak son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi.
Karaca : Kayaköy’ün İmar, Altyapı, Kanalizasyon, Su Sorunlarını Çözüyoruz  
Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kayaköy meydanında mahalle sakinlerine hitabında; “Çok temiz, kimseye sataşmadan seçim kampanyası yürütüyoruz. Biz sadece işimizi yapıyoruz. Yani, sizlere 5 yıl içinde yaptıklarımızı ve 5 yıl içinde yapmayı planladıklarımızı anlatıyoruz. 
Kayaköy’de bir imar, altyapı, kanalizasyon ve su sorunu var. Bölgenin bir sosyal tesis ihtiyacı var. Mevcut muhtarımıza ve muhtar adaylarımıza söz veriyorum. 31 Mart’ta Fethiye halkı bana tekrar görev verirse, en kısa zamanda, Karakeçililer ile Kayaköy arasında çok güzel bir sosyal tesis inşa edeceğiz. İnsanlarımız burada düğün, dernek, nişan, kına, kermes, sergi gibi etkinlikleri ücretsiz yapabilecekler. Kayaköy’e gelen yolu daha resmi bir görevim yokken, Büyükşehir Belediyesi’nin fahri temsilcisi gibi uğraşırken, Belediye Başkanımız Osman Gürün’den rica ederek yaptırmıştım. Ben söz verince yaparım, yapamayacağım şeyi söz vermem. Hiçbir dava arkadaşımı yarı yolda bırakmam.
Kayaköy’ün su sorununu temelli çözmek için Ölüdeniz’deki iki zengin su kuyusundan alacağımız suyu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kayaköy’e getirerek su problemini çözeceğiz. 
Kayaköy’ün eskiyen ve yetersiz tüm altyapı sorununu da yine Büyükşehir Belediyesi ile birlikte halledeceğiz. Foça mahallesinde nasıl yaptıysak, Ovacık’ta, Hisarönü’nde nasıl yaptıysak, Kayaköy’de de bu sorunu bitireceğiz.
Kayaköy’ün herhalde belki de en büyük sorunu, 30 yıldır çözülemeyen imar sorunudur. Bu sorunu çözmek için Fethiye’deki ve Muğla’daki tüm ilgili kişilerle, kuruluşlarla görüştük. Hatta iktidar partisinin Fethiye’deki yetkilileriyle birlikte Ankara’ya gidip Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile de konuştuk. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü ile birlikte en kısa zamanda “Koruma Amaçlı İmar Planı” uygulamaya sokulacak.
Tüm anketlere göre, Muğla Büyükşehir Belediyesini yine CHP, hem de 15-20 puan farkla kazanıyor. Fethiye’yi de biz kazanıyoruz. İki uyumlu belediye olarak Fethiye’ye yine çok büyük yatırımlar kazandıracağız. Muğla Büyükşehir Belediyesi adayımız Ahmet Aras’tan söz aldım. Bu yıl bitmeden ilçe merkezi ile Ölüdeniz arasındaki yola kazma vuruyoruz. Kaldırımlarıyla, ışıklandırmasıyla bir turistik merkeze yakışır hale getiriyoruz. Bütünlük sağlaması için Hisarönü ile Kayaköy arasındaki yolu da yine turistik bir merkeze uygun şekle dönüştürüyoruz.
Pandemi nedeniyle kesintiye uğrayan Barış ve Dostluk Festivalini tekrar başlatacağız.
Unutulmaya yüz tutan Kayaköy halısı için nasıl atelye açtıysak, nasıl geçmişimize sahip çıktıysak, Kaya inciri için de işleme tesisi açacağız.
10 bin oy farkıyla öndeyiz
Benim başlangıçtaki hedefim 7-8bin fark atmaktı. Ama şimdi 10bin oy farkıyla öndeyiz. Farkı kapatma imkanı olmadığını kendileri de bildikleri için, bizi yıpratmaya çalışıyorlar. 
Televizyonda Açık Oturuma Gelemiyorlar
Geçtiğimiz günlerde “hodri meydan! Hep birlikte televizyonda canlı yayına çıkalım” dedim. Kaç gün geçti, hala cevap yok! Gelsinler canlı yayına, söyledikleri yalanları, attıkları iftiraları yüzlerine tek tek açıklayacağım.

AdminAdmin