YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 09-02-2024 18:21

KULAÇ “ÜRETİCİ DE MUTSUZ TURİZMCİ DE”

KULAÇ “ÜRETİCİ DE MUTSUZ TURİZMCİ DE”


Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyen Saniye Kulaç “Vatandaşımızı ziyaret ediyoruz, dertleriniz dinliyoruz, görüyoruz ki üretici de mutsuz, turizmci de” diye konuştu.
31 Mart 2024 yerel seçimlerine 51 gün kala Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ziyaretlerine devam eden Kulaç vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinliyor. Yaptıkları ziyaretler hakkında açıklama yapan Saniye Kulaç “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza bizlere gösterdikleri yakınlık ve güler yüz için teşekkür ediyorum.  Bizlere anlatılan problemleri tek tek not alıyoruz. Göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın her türlü problemlerini çözeceğiz” dedi.
“YAŞANAN EKONOMİK SIKINTI NEDENİ İLE EMEKLİ DE DERTLİ, ÇALIŞANDA”
Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum yüzünden her kesimin sıkıntılar yaşadığını ifade eden Deva partisi Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç “Her kesimden vatandaşımız ile bir araya geliyoruz. Onları can kulağı ile dinliyoruz. Görüyoruz ki ülkenin içerinde bulunduğu durum herkesi etkiliyor. Hayatından memnun olan yok gibi. Yaşanan ekonomik sıkıntı nedeni ile emekli de dertli, çalışanda, üreticide mutsuz, turizmci de” dedi.
“ ÜRETİCİLERİMİZİN RAHAT BİR NEFES ALMASINI SAĞLAYACAK,  TURİZM İLE UĞRAŞAN ESNAFLARIMIZIN KAZANCINI ARTTIRACAK PROJELERİMİZ SAYESİNDE VAT6ANDAŞLARIMIZ RAHATLAYACAK”
31 Mart’ta seçimi kazanıp 1 Nisan’da göreve başladıkları andan itibaren çalışmalarına başlayacaklarını ifade den Saniye Kulaç “İlk işimiz mutsuz vatandaşlarımızın yaşam mücadelelerine destek olarak onların daha rahat bir yaşam sürerek daha mutlu yaşamalarına destek olmak olacak. Üreticilerimizin rahat bir nefes almasını sağlayacak,  turizm ile uğraşan esnaflarımızın kazancını arttıracak projelerimiz sayesinde vat6andaşlarımız rahatlayacak” dedi.
“BELEDİYE SINIRLARI İÇERİSİNDE YAŞAYANLAR MUTLU İSE BELEDİYE BAŞKANI BAŞARILI OLMUŞ DEMEKTİR. VATANDAŞ MUTSUZ İSE BELEDİYE BAŞKANI İSTEDİĞİ KADAR YOL YAPTIM, ÇÖP TOPLADIM DESİN BAŞARISIZDIR”
Belediyelerin görevinin sadece yol yapmak olmadığını da sözlerine ekleyen Saniye Kulaç “Belediyeler sadece yol yapmazlar, çöp toplamazlar. Belediyelerin görevi vatandaşını mutlu etmektir. Belediye sınırları içerisinde yaşayanlar mutlu ise belediye başkanı başarılı olmuş demektir. Vatandaş mutsuz ise belediye başkanı istediği kadar yol yaptım, çöp topladım desin başarısızdır. Biz vatandaşımızı mutlu edeceğiz, yol yapacağız, çöp toplayacağız. Ama en önemlisi gerçekleştireceğimiz akılcı projeler ile emekliden, ev hanımına, esnaftan, çalışana kadar herkesin gelir düzeyini arttıracağız. Diyecekler ki nasıl yapacak, belediye başkanı bunu yapabilir mi? Elbette ki yapar. Nasıl yapacak diye soranlar 1 Nisan’dan itibaren cevaplarını alacaklar” dedi.

AdminAdmin