SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2024 14:45

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar :

 

Sarıyer’deki ayin sırasında iki teröristin saldırısında bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu eylemi lanetliyorum. Teröristlerin kısa sürede yakalanması memnuniyet verici. Toplumsal huzurumuzu bozmak isteyen Türkiye düşmanları eylemlerinde vazgeçmiyor. Seçimlere kadar provokasyon yapmak isteyenlere karşı uyanık olmalıyız. Fırsat vermeyeceğiz. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli.

 

Türkiye Cumhuriyeti terör örgütlerin, çetelerin, kanun kaçaklarının oyun alanı olamaz olmamalıdır. Suç ve suçluyu tolerans diye bir şeyden asla bahsedilmemelidir.

 

Karanlıktan karanlığa mekik dokuyan sözde aydınları çekip çıkarmak için mücadele veriyoruz. Türkiye medarı iftiharımızdır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği yegane gayemizdir. Türkiye’ye karşı risk ve tehditlere atıl durmayacağız. Türkiye vizonunu gerçekleştirmenin amacındayız. Milletimizin oyalanacak takati kalmadı.

 

Önümüzdeki demokratik eşik kazasız belasız atlatılmalı. Türkiye’mizin son 55 yılına damga vuran MHP gücünü milletimizin hayır duasından almakta.

 

“Milletimiz oluşturan her vatan evladı bir ve eşittir”

Milletimiz oluşturan her vatan evladı bir ve eşittir. İmtiyazlı bir azınlıktan asla söz edilemez. Bir asırlık cumhuriyetin en büyük kazanımlarından biri fırsat eşitliğidir. Cumhur bizim Türkiye hepimizindir.

 

MHP 31 Mart’a inanmışlıkla hazırlanmakta. Mersin açık hava toplantımız muhteşem bir katılımla gerçekleşti. Vatanperverlerin sesi işitildi. Mersin Cumhur İttifakı’nda kenetlenmiştir. Mersin’e ambargo koyan bölücülere izin yoktur.

 

31 martta hizmet ve hidayet kazanacaktır. Çok çalışacağız. Heceyi gündüze katacağız. 31 Mart’a kadar yorulmayacağız. Yerel yönetimleri köhne siyasetten kurtaracağız. Yol haritamızı çizdik. Önümüze fitne bariyerleri koyanları kırıp geçeceğiz.

 

Seçim Mesajı

Varsın birileri demlensin siyasi fırıldağa dönüşsün. Çırpınışları boşunadır. 31 Mart’ta hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz. Yerel yönetimleri namerde muhtaç etmeyeceğiz.

 

Türkiye kızılelmanın istikametindedir. Cumhur İttifakı ile Türkiye kriz üreten parlamenter sistemin prangalarından kurtulmuştur.

 

DEM’lenmiş CHP, DEVA,

DEM’lenmiş CHP, DEVA, serok ve diğerleri, terörist başı Gülen’in ve sömürgecilerin hizasındadır. CHP Genel başkanın nafile bir söylemdedir. Zillet tutmadı ittifakın çatı ismi olarak Türkiye’yi kullanacaktır. Demlenmek CHP’ye iyi gelmemiştir. Taşıma su ile değirmen dönmeyeceğine göre bu ittifakı kimlerle döndüreceksiniz. Kara mizah değilse nedir. Kılıçdaroğlu’nun adını silmenin neresi vefalık. PKK bu ittifakın neresinde. Demcilere hayranlığı el etek öpmen ittifak için mi? Başka irtibatların var mı? Dem’den medet umanların sonu sandıkta hüsrandır.

 

Davutoğlu’na tepki

Davutoğlu’nun hezeyan verici konuşmasının bir kısmı dikkatimi çekti. Gerçekleri çarpıp inkarını özetleyen müessir bir söz vardır. Savunulacak bir şeyi kalmayanlar her şeyi inkar ederler. Öyle inkar ederler ki şeytan bile şeytanlığından utanır. Senin özünde kir tutmuş temizlenmek epey ekmek sarf etmen gerek. Davutoğlu masalı bırak bizi bilen bilir. Senin sicilini bilir. 2015’te başbakanlık makamı hem doğrudan hem dolaylı olarak teklif edildi. Geri çevirmeyi vatan ve millet borcu saydım. Bundan pişman olmadığım gibi bugün aynı duruşu gösteririm. Hiçbir çıkarcıya çiğnetmem. Sen başbakanlık makamını terk etmedin anlaşılan kapının önüne konuldun.

 

Cumhur İttifakı’nda bir sorun yok. Meslek edinmişler kavga ve krizden geçinmeyi. Cumhur İttifakı Türkiye’nin medarı iftiharıdır. Cumhur İttifakı’nı anlamak bozguncuların harcı değil.

 

İsrail ve Filistin arasında acilen ateşkes ilan edilmeli

Uluslararası Adalet Divanı’nın kararı bağlayıcıdır, çok önemli bir karardır. İsrail soykırımın bedelini ödeyecektir. Ülkemizin barış için ısrarlı temasları, Gazze’de insanların yanında olması imrenilecek bir diplomasi başarısıdır. İsrail ve Filistin arasında acilen ateşkes ilan edilmeli. Netanyahu’nun sözleri ilkel bir saptırmadır. Zalimlerin sonu yoktur. İsrail İslam coğrafyasına saplanmış paslı hançerdir.

 

ABD artık iniştedir, içten çözülmektedir

ABD artık iniştedir, içten çözülmektedir. Terör örgütleri ile ilişkisini kesmek zorundadır. ABD komşu coğrafyalardan çekilmelidir. Coni insandır da Mehmet’imiz insan değil midir? F-16 süreci bir an önce tamamlanmalıdır. Böyle müttefiklik düşman başına.

AdminAdmin