SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 27-10-2023 16:01

SEYDİKEMER’DE CUMHURİYETİN 100. YILI COŞKUSU YAŞANIYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ, ESNAF VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

SEYDİKEMER’DE CUMHURİYETİN 100. YILI COŞKUSU YAŞANIYOR

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıp bayrakların ev ve iş yerlerine asılmasını istedi.

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin 100. Yaşı, tüm ilçede büyük bir coşku ve gururla kutlanıyor. Cumhuriyetin ilk yüzyılına erişmiş olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, bu büyük coşkunun tüm ilçede hissedilmesi amacıyla Türk Bayrağı dağıtma talimatı verdi.

Başkan Akdenizli öncülüğünde ilçede her hafta kurulan Cuma Pazarındaki esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye edildi. Başkan Akdenizli’ye bayrak dağıtımında Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti.

Türk Bayrağı dağıtımı sırasında büyük küçük herkesle sohbet eden Başkan Akdenizli, şanlı bayrağımızın ev ve iş yerlerine asılmasını istedi. Başkan Akdenizli burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. Yılını tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de gururla kutluyoruz. Cumhuriyet coşkusunu arttırmak için esnaf ve vatandaşlarımıza, birlik ve beraberliğimizin simgesi şanlı, ay yıldızlı bayrağımızı hediye ettik. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında büyük işlere imza atan Türkiye Cumhuriyeti, Türkiye Yüzyılı'nda ve daha nice yüzyıllarda adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdıracaktır.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm gazilerimizi saygıyla yad ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Cumhuriyetimizin 100'üncü yıldönümünü en kalbi duygularla kutluyorum.”

Başkan Akdenizli’den büyük bir mutlulukla Türk Bayrağını alan vatandaşlar, ay yıldızlı bayrağımızı ev ve iş yerlerine asacaklarını belirterek, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.

AdminAdmin