MUĞLA
Giriş Tarihi : 19-12-2022 12:43

HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

Muğla'da hava sıcaklığının kıyı kesimlerde 2 ila 3, iç kesimlerde ise 8 ila 10 derece düşeceği bildirdi.
Meteorolojiden yapılan açıklamada, 19 Aralık Pazartesi günü ülkenin kuzeybatı kesimlerinden başlayarak, Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.
Hava sıcaklıklarının sahil kesimlerde 2 ila 3, iç kesimlerde 8 ila 10 derece azalarak mevsim normallerinin altına inmesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Hava sıcaklığının Çarşamba gününden başlayarak tekrar artması bekleniyor. Rüzgarın; Salı ve Çarşamba günü kuzey yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte iç kesimlerde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görülmesi bekleniyor. Muğla’da Pazartesi günü hava sıcaklığının 19-9, Salı günü 12-4 ve Çarşamba günü de 13-1 derece olması bekleniyor. Hafta başında bölgemizi etkilemesi beklenen soğuk hava, yer yer kar yağışları ve kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hazırlayacağı rapor ve uyarıların takip edilmesi önem arz etmektedir.”

AdminAdmin