YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 04-04-2024 12:45

Oğuz Akarfırat Açıklama

Oğuz Akarfırat Açıklama

Kıymetli hemşerilerim; 
Tüm yurtta olduğu gibi Muğla’mız da 31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde sandığa gitmiş, büyük bir demokratik olgunlukla geçirilen seçim sürecinin ardından yeni belediye başkanları aziz hemşerilerimizin takdiriyle seçilmiştir. 
Örnek teşkil edecek bir demokrasi yarışının sahnelendiği Muğla’mızın bazı ilçelerinde ise heyecan doruk yapmıştır. Bu ilçelerimizden birisi de; Muğla’mızın nazar boncuğu olan, güzel insanların değer kattığı Datça ilçemizdir. 
Ne yazık ki; bugüne kadar terbiyeden nasibini alamayan,  itibarını sadece oturduğu makamdan alan, makamından ayrıldıktan sonra ise karakterini de sıfırlayan, aldığı nefesle sadece Datça’mızın dillere destan havasını heba eden bir ismin Datça’lı hemşerilerimize hakaretine hep birlikte şahitlik ettik. 
Eski Belediye Başkanı sıfatını taşıyan, bugüne kadar Datça Belediye Başkanı olduğunu sandığımız, hazımsız Gürsel’in gerçek karakterini ortaya koyan “iğrenç” ve bir o kadar da “sefil” sözlerine hep birlikte şahit olduk. 
“Belediyeye her aldığımız kişi Cumhuriyet Halk Partili.” diyerek kendisinden olmayanlara “emek” hakkı bile tanımayan, 
“Ben, belediyeye almış olduğumuz belediye çalışanlarının bir MHP'liye  faşist insan kim olursa olsun ona başkanım demesini içime sindiremiyorum.” diyerek faşist katil Mussolini’ye bile “rahmet okutan”, 
Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren, Cumhur İttifakına oy veren, velhasıl CHP’nin adayına oy vermeyen herkesi “faşist” ilan eden yobaz bir kafaya sahip olan, 
“Kendi partilimizin hiçbir zaman boynunu yere eğdirmeyelim.” diyerek Belediye Başkanlığını CHP İlçe Başkanlığının da ötesine taşıyarak baskıcı ve utanç verici fikirlerini kusan hazımsız Gürsel’in kendi partisi tarafından Datça’da tekrar aday gösterilmemesi de Datçalı hemşerilerimiz için bir şanstır!  
Sandıklardan çıkan sonucun başımızın tacı olduğunu bir kez daha net bir şekilde ifade etmek isterim. 
Datçalı hemşerilerimizin bize oy versin veya vermesin her oyunun bizim için değerli olduğunu açık bir şekilde söylemek isterim. 
Gürsel Uçar adlı hazımsıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı mutlu olsak da “bizleri” faşist olmakla itham eden bu edepsizin; kustuğu kin ve öfkeden dolayı Datça’ya verdiği rahatsızlıktan ise üzüldüğümüzü paylaşmak isterim. 
Datçalı hemşerilerimize bugüne kadar; kin nöbeti geçiren hazımsız Gürsel’e gösterdiği sabırdan dolayı da tebriklerimi iletiyorum. 

AdminAdmin