SİYASET
Giriş Tarihi : 13-12-2023 17:07

ADAY ADAYI ÖZTÜRK, BAŞKAN KARAYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ

ADAY ADAYI ÖZTÜRK, BAŞKAN KARAYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Öztürk beraberinde MHP İlçe Başkanı Osman Cura, MHP Fethiye Belediye Meclis Üyesi Sait Avcı ve Fethiyeli esnaflardan Özay Ertemli ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetimini ziyaret etti. Öztürk ziyaretinde, Fethiye’nin tarımı hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, “Başkan Karayiğit’e ve yönetimine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Öztürk, Fethiye’nin tarımı hakkında bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak için Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetimini ziyaret etti. Öztürk ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Ziraat odasının çalışmalarından dolayı çok memnun olduğunu belirtirken,” Toprak berekettir. Alın teriyle buluştuktan sonra nice ürün verir. Bizler de “Milli ekonominin temeli tarımdır.” düsturuyla hareket ederek, Ziraat Odamızın takdire şayan çalışmalarıyla ilçemizde tarımsal faaliyetlerin geleceğine dair birçok projeyi hayata geçireceğiz. İlçemizin her alanda olduğu gibi tarımda da katma değeri yüksek ürünler üreterek daha çok markalaşması için durmaksızın çalışacağız. Bu bereketli topraklarda çiftçilik ile uğraşan bir birinden kıymetli hemşehrilerimizin her daim emrinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. El ele gönül gönüle vererek dünya markası bir Fethiye için durmak nedir bilmeyeceğiz.” diye konuştu.
Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetimi, Aday Adayı Öztürk’e ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, teşekkür etti.

AdminAdmin