GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-12-2023 19:42

MİLAS KAYMAKAMI MUSTAFA ÜNVER BÖKE’NİN YENİ YIL MESAJI

MİLAS KAYMAKAMI MUSTAFA ÜNVER BÖKE’NİN  YENİ YIL MESAJI

Değerli Milaslı Hemşehrilerim;

Hüzün ve sevinçleriyle, acı - tatlı anılarımızla 2023 yılını geride bırakırken sizlerle yeni bir yılı büyük umutlar, beklentiler ve coşku ile karşılamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum.
Yeni bir yılı karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını geride bırakıp ikinci yüzyılına gururla ilk adımı atıyoruz. 
2024 yılında da Türk Milleti olarak yılmadan yarınlarımızı daha aydınlık ve müreffeh kılmak için mücadeleye devam edeceğiz. 
2023 yılında, başta Kahramanmaraş merkezli ülkemizin yaşadığı en büyük deprem felaketi olmak üzere yaşanan tüm badirelerde devletimiz gücünü ortaya koymuş ve devlet - millet el ele omuz omuza güçlü bir şekilde tüm zorlukların üstesinden gelmiştir. 
Bu dayanışma ruhu aziz milletimizin, ülkemizin gücünü tüm dünyaya göstermiştir.
Hep birlikte, yeni bir yüzyılın eşiğinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyete sahip çıkmak, Çanakkale’yi Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. 
Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü bir biçimde yürüyecektir.” sözünden ilham alacağız. 
Her bir Türk ferdine düşen bu görevi Milaslı hemşehrilerimizle beraber layıkıyla yerine getireceğimizden hiç şüphem yoktur.
El ele verip Milas’ımızın sahip olduğu yüksek potansiyeli ortaya çıkarmak için mücadele edecek, medeniyetlere başkentlik yapmış kadim şehrimizi hak ettiği noktaya getirmek üzere var gücümüzle çalışacağız.
Ulu Önderden aldığımız güç ve motivasyon ile muasır medeniyet seviyesine ve ötesine emin adımlarla ilerleyeceğiz. 
Bu duygu ve düşünceler ile, 2024 yılının ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Tüm Milaslı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Mustafa Ünver BÖKE
Milas Kaymakamı

AdminAdmin