YATAĞAN
Giriş Tarihi : 22-09-2023 20:18

Bozüyük Mahallesinde Kur’an Kursu Açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ‘’Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi ‘’kapsamında Yatağan Bozüyük Mahallesinde yaklaşık 20 öğrencinin eğitim – öğretim göreceği 4-6 yaş gurubu Bozüyük Kuran kursu açıldı.

Bozüyük Mahallesinde Kur’an Kursu Açıldı

Açılışta konuşan İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, "Bugün Bozüyük mahallemizde Özay Bulut Kardeşimizin Müftülüğümüze tahsis ettiği binada, biri ihtiyaç odaklı,diğeri 4-6 Yaş kur’an Kursu olmak üzere iki Kur’an kursumuzu birlikte başlatmış bulunuyoruz.

Peygamber Efendimiz (s.a.s.); ‘Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim.’ buyuruyor. Güzel ahlakı çocuklarımıza, gençlerimize bu yaşlarda öğreteceğiz. Büyüklere saygı göstermek, küçükleri sevmek, dürüstlük, doğruluk, yalanın kötülüğü, iyilik yapmanın ne kadar mübarek bir şey olduğu, anne, baba sevgisi bütün bunları küçük yaşlarda öğretmeliyiz. Rabbim her iki kursumuzu da hayırlara vesile kılsın. Bu binayı bize tahsis eden Özay Bulut Bey’e ve bu kursların açılmasında maddi ve manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl İlçe Müftülüğü olarak Yatağan’da Din Gönüllüsü hocalarımızla beraber 17 ayrı mekanda Kur’an Kursu hizmeti vereceğiz inşaalah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Tüm Yatağan’lı hemşehrilerimizi Kurslarımıza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin