SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 05-03-2024 16:22

SEYDİKEMER’DE 2019-2024 DÖNEMİNİN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

SEYDİKEMER’DE 2019-2024 DÖNEMİNİN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI


Seydikemer Belediyesi Mart Ayı ve 2019-2024 döneminin son meclis toplantısı, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında gerçekleştirildi.
Seydikemer Belediyesi Mart Ayı ve 2019-2024 döneminin son meclis toplantısı Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında yapıldı. Toplantının katip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaptı. Toplantıda 2 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, bir konuşma yaptı.
Başkan Akdenizli, 5 yıl boyunca Seydikemer’e hizmet eden meclis üyelerine teşekkür etti. Akdenizli, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “2019 Yılı Mart Ayında yapılan Mahalli İdareler seçimi sonucunda göreve gelen siz değerli meclis üyesi arkadaşlarımız ile yapacağımız son toplantı olması nedeniyle İlçemize yapmış olduğunuz değerli katkılarınız, şahsıma gösterdiğiniz teveccüh için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
BAŞKAN AKDENİZLİ; “ONURUMUZLA, AYAĞIMIZA TAŞ DEĞMEDEN BU GÖREVİ TAMAMLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Bu meclisle 5 yılı birlikte geçirdik. Birlikte geçirdiğimiz süreç içerisinde aramızdan ayrılan arkadaşlarımız Yusuf Yiğit ve Hasan Şimşek’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Birlikte çalıştık. Seydikemer’imizi düşündük. Yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalıştık. Onurumuzla, ayağımıza taş değmeden bu görevi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanlığı, meclis üyeliği, siyasetteki makamlar meslek değildir. Geçici olarak buraları işgal ettik.  Sizlere Bundan sonraki yaşamlarınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum. Eğer istemeyerek de olsa bir arkadaşımızın gönlünü kırdıysam, ondan da af diliyorum. Hakkınızı helal edin.”
Meclis Toplantısının ardından, Başkan Akdenizli ve meclis üyeleri, hatıra fotoğrafı çekildi.
 

AdminAdmin