YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 29-03-2024 11:53

Karaca : Bizim Aklımızla Alay Etmeyin

Karaca : Bizim Aklımızla Alay Etmeyin


Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında, Hıdırlık Parkı’nda halka hitap etti. 

Bu haftasonu yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Hıdırlık mevkiinde halkla buluştu. Halk buluşmasında Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi. 

Fethiye Belediyesi tarafından yeni tamamlanan Hıdırlık Parkı içindeki mahalle toplantısında Alim Karaca; “Ben sizi bugüne kadar hiç yanıltmadım. Size yine en doğrusunu söylüyorum. Muğla Büyükşehir Belediyesini CHP 15-20 puan farkla kazanıyor. Fethiye’yi de biz büyük farkla kazanıyoruz. İki uyumlu belediye olarak Fethiye’ye yine büyük yatırımlar kazandıracağız. İmar, kanalizasyon, içme suyu, otogar, spor kompleksi gibi büyük yatırımların hepsini Büyükşehir Belediyesi ile beraber yapacağız. Muğla Büyükşehir Belediyesi adayımız Ahmet Aras’tan söz aldım. Kendisi bazı konularda Fethiye Belediyesi’ne yetki devri yapacak. İşler böylece daha hızlı ve verimli yürüyecek” dedi.
 
Karaca, konuşmasının bir bölümünde; “Şimdi de yeni bir şey çıktı. Geçen Çarşamba günü Fethiye Körfezini temizlemek için bir gemi geliyordu, Cuma gününe kalmış. İktidar seçime 1-2 gün kala göstermelik bir gemi getirip, Körfez’i temizleyecekmiş. Bizim aklımızla alay etmeyin. Fethiye’de aklıselim insanlar yaşıyor, bu numaraları yemezler. Gemiyi 5 yıldır niye getirmediniz? Herhalde Pazar akşamı da gemilerine binip geri giderler diye düşünüyorum” dedi.

Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Alim Karaca’ya Hıdırlık mevkiine kazandırılan parkın yapımından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Karaca ise ; “Biz hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmadan, her mahalleye eşit hizmet sunmaya çalışıyoruz. İlçemizdeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. 

Fethiye’mizin her köşesine hizmet götürmek için, planladığımız gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verdiğimiz sözleri, birbir yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Söz verdiğimiz Babataşı, Hıdırlık, Kesikkapı ve Karaçulha parklarını tamamladık. Diğer mahallerimiz için de projelerimiz var.

Öte yandan, bu mahallemizde de diğer mahallelerimizde olduğu gibi, yolları iyileştirmeye ve parke kaplamaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

AdminAdmin