MİLAS
Giriş Tarihi : 31-01-2024 20:39

MİLAS KAHRAMANMARAŞLILAR DERNEĞİ AÇILDI…

MİLAS KAHRAMANMARAŞLILAR DERNEĞİ AÇILDI…


Milas’ta yaşayan Kahramanmaraşlıların kurduğu, Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği resmi açılışını gerçekleştirerek üye kayıtlarına başladı…

Milas’ta yaşayan Kahramanmaraşlılar dernek çatısı altında bir araya geliyor. Milas Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Pazar günü yapılan açılış töreni ile kapılarını açtı. Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Şair Ulvi Akgün Caddesi No: 61/A İzan hastanesi arkasında saat 14.00’de gerçekleşen açılış törenine Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Didim Elbistanlılar Derneği Başkanı Tacim Bakır ve çok sayıda Maraşlı vatandaşlar katıldı.

Dernek başkanlığını Fatih Dedeler yürüttüğü dernek açılışında kısa bir konuşma yapan Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, “Bir kardeşiniz, bir dostunuz olarak her zaman yanınızdayım. Bende dernekçilikten gelen bir sivil toplum kuruluşu başkanıyım. Yıllardır Milas’ta yerel yönetici olarak görev yapıyorum. Çoğu arkadaşımızı tanımıyordum, bu vesile ile sizleri tanımış oldum. Beni davet ederek onurlandırdınız, Kahramanmaraşlı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun. Bende bundan böyle herhangi bir sıkıntınız derdiniz olduğunda yanınızdayım. Birlikten güç doğar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışa davet edildiği için teşekkür eden Didim Elbistanlılar Derneği Başkanı Tacim Bakır, ise hemşehrileri olan Türk halk edebiyatının en önemli seslerinden birisi olan şair ve yazar Abdurrahim Karakoç’un ‘Size Bıraktım’ adlı şiirini seslendirerek açılışı tebrik ederek hayırlı olmasını diledi…

Yapılan açılışın ardından bir araya gelen Kahramanmaraşlılar sohbet ederek birlikte vakit geçirip dernek üyeliklerini gerçekleştirdiler.

AdminAdmin