SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 10-07-2023 15:02   Güncelleme : 10-07-2023 15:48

Şükür Yemeğine Yoğun Katılım

Şükür Yemeğine Yoğun Katılım

Şükür Yemeğine Yoğun Katılım

  Seydikemer İlçesinin Bağlıağaç ve Yaka mahallesi sınırları içerisinde yer alan Akdağ eteğindeki  Kızılcagölcük mevkiğinde  her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Şükür Yemeği” etkinliği bu yılda yoğun katılımla  gerçekleşti. 

 


 

Bağlıağaç mahallesinin hayır sever iş insanı Bayram Çıldan tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik Şükür Yemeği etkinliğine, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti  Meclis Üyesi Alper Çalıkoğlu , Ak Parti Kadın Kolları Zeynep Yalçınsoy, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökçen,  Ak Parti Muğla Milletvekili  (Eski Dönem) Ali Boğa, Semokrat Parti Fethiye  İlçe Başkanı Ergün Osman Kandönmez, Süt Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eloğlu, TİMBİR Ege Bölge Başkanı ve Gazeteci Serap Ülkü Özdemir, Ege Gazetesi Mesut Bölük ve Seydikemer Haber Bülteni Yafes Yalçın, Seydikemer İyi Parti Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri, muhtarlar ile çevre köylerden çok sayıda kişi katıldı.

 


  AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü , Başta bu organizasyonu düzenleyen Bayram beye teşekkürlerini ileti. Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğin pekişmesinde çok önemli bir rol oynadığını, devamının gelmesini istediğini ve desteklediğini belirterek “ Adı üstünde birlik ve beraberlik şükür her şeyden önemlidir, bir nimetin şükrü yapılmazsa o nimetin elimizden gitmesine sebep olur. Bu yüzden Allah bizleri şükrü ile nimetlere şükür edenlerden eylesin. Yapanlardan Allah razı olsun, dualarını kabul eylesin” sözlerini dile getirdi.

 


  Yörük kültürünün devamlığı için bu tür organizasyonların devam edeceğini belirten İl Başkanı Bayram Önder Akdenizli, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 


  Organizasyonun devam etmesine destek olacağını belirten Hayırsever iş insanı Bayram Çıldan, " Köyceğiz'de Kubilay şehrimiz vardı, oraya bir mescit yaptırdık, bunun sayesinde bu yemeğe teşebbüs ettik, bunu Allah'a şükür devam ettiriyoruz. Katılım çok güzel bu seneki katılım daha fazla. Millete teşekkür ederim, zahmet edip geldiler, bizi çok memnun ettiler” dedi.


 

Etkinlikte yapılan şükür duasının ardından katılımcılara yemek ve kar şerbeti ikram edildi.

 

AdminAdmin