MENTEŞE
Giriş Tarihi : 19-07-2023 13:13

Menteşe Devlet Hastanesi'nden "2. Moral-Motivasyon Gecesi"

Menteşe Devlet Hastanesi'nden "2. Moral-Motivasyon Gecesi"

Menteşe Devlet Hastanesi'nden

Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimliği’nce 70’ler, 80'ler ve 90'lar konseptiyle "2. Moral- Motivasyon Gecesi" düzenlendi.
Geceye tüm meslek grubundan personel katılım sağladı. 

Eğlenceli programda; 70’ler, 80'ler ve 90'lara özgü kıyafetlerle katılan personel, yenilen yemeğin ardından o yıllara özgü şarkılar eşliğinde dans etti.

Hastane çalışanları keyifli bir gece geçirerek yılın yorgunluğunu attı.

Gecede mesleğini büyük bir onurla tamamlamış ve yeni bir serüvene  başlamak için emeklilik hayatına adım atan personele de teşekkür belgeleri taktim edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı, “Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak ise başarıdır; üçlemesinden yola çıkarak, hizmet vermeye başladığımız andan itibaren, insan sağlığının kalitesini en üst seviyede tutmak ve hastanemizden hizmet alan hastalarımızın, gülen yüzlerle hastanemizden ayrılmaları, yakın çevrelerine dilden dile övgü ile bahsederek hastanemizin ivmelenmesine olan katkıları için büyük özveri ile çalışmaya ve hizmet üretimini artırmaya sayenizde devam ettik. Sizleri, bir nebze olsa hayatın rutininden kopararak hakettiğimizce eğlenip coşabileceğinizi düşündüğümüz, güzel bir gece ile başbaşa bırakmak istiyorum. Bu özel gecenin düzenlenmesinde başta yönetim ekibim olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

OSMAN AKÇA 

AdminAdmin