YEREL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 17:55

Yiğitkaya Çalışma Temposunu Yükseltti

Yiğitkaya Çalışma Temposunu Yükseltti


Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, seçimlere 20 günden daha az bir süre kala, ilçeye bağlı mahallelerde çalışma temposunu yükseltirken, projelerini ve yapacağı hizmetleri anlatmayı sürdürüyor. Yıllardır ilçeyi yönetenleri dişe dokunur bir eseri olmadığına vurgu yapan Yiğitkaya; “Hizmet için geliyoruz” diyerek seçmenden yetki istedi.
Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya’nın vatandaşla buluşma programlarına; AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongun, belediye meclis üyesi adayları ve ittifakı oluşturan partilerin ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.
Gündüz ve akşam programlarıyla Milaslı seçmenle buluşma programlarına yoğun bir mesai harcayan Başkan Adayı Yiğitkaya, son olarak Milas’a bağlı; Bağdamları, Karacaağaç, Ekizköy, Kayaderesi, Aslanyaka, Çamlıbelen ve Kalınağıl mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi.
Yiğitkaya, konuşmasında ilçe merkezi ve tüm mahallelerin hangi sorunları yaşadığını bildiğini, meclis üyesi arkadaşlarıyla bu sorunların çözümüne dönük proje ve program hazırladıklarını belirterek; “Göreve geldiğim ilk günden son dakikaya kadar bu kente, bu kentin insanına, hemşehrilerime hak ettiği, yıllardır bir türlü alamadığı hizmetleri sunmak için çalışacağım.
Hemşehrilerimin karşısına çıkarken tutulmayacak sözler vermiyorum. Ulaşılması hayal olan boş vaatlerde bulunmuyorum. Yıllardır elde ettiğim bilgi, birikim ve tecrübemle sorunları nasıl çözeceğimi, kaynakları heba etmeden nasıl hizmete dönüştüreceğimi anlatıyorum. Yıllardır aynı zihniyetle yönetilen Milas’ta, 5 yılda nelerin başarılabileceğini bu kadım kentin insanıyla birlikte nasıl başarılabileceğini gösterme fırsatının 31 Mart’ta başlayacağını anlatıyorum.
Gittiğimiz her mahallede, o mahallenin güncel istek ve talepleri hakkında muhtarımızla ve vatandaşlarımızla bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Her mahallenin ortak olduğu gibi farklı ihtiyaçları da var. Bunların hepsini mahalle muhtarı ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızla konuşarak neler yapabileceğimiz, aciliyet durumuna göre işe nereden başlayacağımızı konuşuyoruz. Mahalle sakinleri olarak sizin ihtiyaç duyduğunuz konularda destek sağlama ve çözüm üretme amacıyla ortak çözümler üretmeye söz veriyoruz. Ekip olarak biz göreve hazırız. Hizmet için sizlerden yetki istiyoruz” diyerek önümüzdeki 5 yılda kent için uygulayacakları projeleri anlatıp, seçmenden destek istiyor.

AdminAdmin