SPOR
Giriş Tarihi : 11-07-2023 10:16

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN BAŞARILI GÜREŞÇİLERE ALTIN

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN BAŞARILI GÜREŞÇİLERE ALTIN

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN BAŞARILI GÜREŞÇİLERE ALTIN

SEYDİKEMERLİ GÜREŞÇİLER DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 2 Boyunda 1’inci olan Emre Baran ve Deste Küçük Boyda 3’üncü olan Osman Nuri Çıldan, Seydikemer’de davul zurnayla karşılandı. Başarılı sporcuları altınla ödüllendiren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Şu anda Seydikemer Belediye Başkanı olmaktan, Seydikemerspor Kulübü Başkanı olup sizin gibi gençlerle geleceğe yürümekten heyecanlıyım” diye konuştu.

Bu yıl Edirne’de 662’ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne dualarla gönderilen güreşçiler, Seydikemer’in adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Dualı çayırda büyük bir mücadele Sergileyen Seydikemerli Güreşçilerden Emre Baran Teşvik 2 Boyunda 1’inci, Osman Nuri Çıldan Deste Küçük Boyda 3’üncü oldu. 662’nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden dereceyle dönen güreşçiler Seydikemer’in girişinde davul zurnayla karşılandılar.

BAŞKAN AKDENİZLİ, GÜREŞÇİLERİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Belediye Hizmet Binası önüne kadar konvoyla gelen güreşçileri Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Belediye Meclis Üyesi Durmuş Çetinkaya, Belediye Birim Müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Başkan Akdenizli, Çamurköy Muhtarı Alim Yanatma, Antrenörler Cemal Cumbur ve Kürşat Çimen ile sporcuları tek tek tebrik etti. Daha sonra Başkanlık Makamında başarılı sporcuları ağırlayan Başkan Akdenizli, burada genç sporculara yönelik kısa bir motivasyon konuşması yaptı. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Akdenizli tüm güreşçileri ve antrenörleri altınla ödüllendirdi. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SİZİN GİBİ GENÇLERLE GELECEĞE YÜRÜMEKTEN HEYECANLIYIM”

Başkan Akdenizli; “Şu anda Seydikemer Belediye Başkanı olmaktan, Seydikemerspor Kulübü Başkanı olup sizin gibi gençlerle geleceğe yürümekten heyecanlıyım. İnşallah çok güzel işler yapacağız. Hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Edirne’de düzenlenen 662’inci Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine sporcuları dualı çayıra dualarla gönderdiklerini hatırlatan Başkan Akdenizli; “Çok şükür ki 2 pehlivanımız kürsü yaparak Emre birinci, Osman Nuri’de ikinci olarak güreşleri sonuçlandırdılar. Gönül isterdi ki 20 pehlivanımızın hepsinin madalyalarla dönmesi. İnşallah seneye daha fazla madalyalarla döneceğiz. Onlara güvencimiz tamdır.  Seydikemer Belediyesi’nin ve Seydikemer Güreş Takımının ismini Türkiye’ye altın harflerle yazdıracağız. Cemal Hocama ve Kürşat Hocama teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte daha iyi şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı.

ANTRENÖR CEMAL CUMBUR: “BELEDİYEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK”

Antrenör Cemal Cumbur; “Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Seydikemer adına, 662’ncisi yapılan Tarihi Kırkpınar Güreşlerine 20 sporcuyla katılım sağladık. İki tane derece çıkardık. Çok mutluyuz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizi sürekli aradı, bir eksiğimizin olup olmadığını sordu. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bize de sahada savaşmak düştü. Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettik” diye konuştu.

AdminAdmin